Η EA μας δείχνει πως θα είναι τα μαλλιά στην επόμενη γενιά κονσολών

Εμπλουτίζεται η Frostbite
23 Μαΐου 2019 11:39
Η EA μας δείχνει πως θα είναι τα μαλλιά στην επόμενη γενιά κονσολών

Πρόσφατα η Sony ταρακούνησε τη gaming βιομηχανία, αποκαλύπτοντας τις πρώτες επίσημες πληροφορίες για το PlayStation 5 και δείχνοντας το πρώτο συγκριτικό βίντεο σχετικά με την εξάλειψη του loading στην επόμενη γενιά.

Τώρα, η Electronic Arts έρχεται να προσθέσει το δικό της λιθαράκι στη συζήτηση σχετικά με τις κονσόλες επόμενης γενιάς, παρουσιάζοντας ένα tech demo. Συγκεκριμένα, οι ομάδες ανάπτυξης DICE και Criterion βελτιώνουν και εμπλουτίζουν συνεχώς την Frostbite μηχανή γραφικών και τώρα έρχονται να παρουσιάσουν μια νέα τεχνολογία που ετοιμάζουν.

Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πως θα είναι ενδεχομένως τα μαλλιά των χαρακτήρων στα παιχνίδια επόμενης γενιάς που θα κάνουν χρήση της Frostbite. Πέρα από την πολύ φυσική κίνηση και το σύστημα φωτισμού είναι εντυπωσιακό, με κάθε τρίχα να αντιδρά διαφορετικά στο φως.

Για την ιστορία, η Frostbite είναι η μηχανή γραφικών που βλέπουμε πλέον σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της EA ανεξαρτήτως gerne, όπως για παράδειγμα στα Need for Speed, Dragon Age, Mass Effect και FIFA.