RAD: Ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο trailer για το πόνημα της Double Fine

Καθώς και την έναρξη της beta
22 Μαΐου 2019 08:40
 RAD: Ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο trailer για το πόνημα της Double Fine

Η Double Fine και η Bandai Namco έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το νέο trailer του RAD. Το μεταποκαλυπτικό rogue-like με βαριά 80’s αισθητική παιχνίδι του στούντιο που είχε αποκαλυφθεί τον Μάρτιο, σκηνοθετηθεί o Lee Petty, ο οποίος στο παρελθόν είχε επιμεληθεί το sci-fi platformer Headlander και το adventure Stacking.

Το RAD αφορά έναν ροπαλοφόρο teenager και τον τοποθετεί στο μεταποκαλυπτικό κόσμο του Fallow, ο οποίος έχει υποστεί δυο φορές τον όλεθρο. Η περιπέτεια, όπως εξηγεί η Double Fine, θα οδηγήσει τους παίκτες σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο ραδιενεργό ερημικό κόσμο, όπου όσο πιο πολύ εξερευνά την άγνωστη τοξική γη, τόσο πιο πολύ θα εκτίθεται ο οργανισμός του και θα γίνεται επιρρεπής σε μεταλλάξεις που θα του προσδίδουν νέα abilities.

Μέσα από το trailer μάθαμε πως το RAD κυκλοφορεί στις 20 Αυγούστου για PS4, Xbox One, PC και Nintendo Switch, με την limited closed beta να προηγείται μερικές μέρες πριν. Όσοι παίκτες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους εδώ. Δείτε το εν λόγο trailer στον player που ακολουθεί.