World War Z: Αποκαλύφθηκε το δωρεάν περιεχόμενο της πρώτης σεζόν

Μέσα στο μήνα το πρώτο πακέτο
04 Μαΐου 2019 15:25
World War Z: Αποκαλύφθηκε το δωρεάν περιεχόμενο της πρώτης σεζόν

Η Focus Home και Saber Interactive κρατώντας την υπόσχεσή τους, ανακοίνωσαν τη πρώτη φάση από τα δωρεάν πακέτα που θα εμπλουτίσουν την εμπειρία του τετραπλού co-op shooting World War Z. Συγκεκριμένα, δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας το αναλυτικό roadmap των ενημερώσεων και έτσι γνωστές έγιναν και οι ημερομηνίες για το πότε θα γίνουν διαθέσιμα τα υπόλοιπα πακέτα. Πιο συγκεκριμένα:

Μάϊος 2019: New Tokyo Mission and Zombie – Νέα επιπρόσθετη αποστολή στο Τόκιο και επιπλέον ένας νέος τύπος ζόμπι-εχθρού, ο οποίος μπορεί να μολύνει φτύνοντας με ιό τους παίκτες. Επιπλέον έχει δυνατότητες αναγέννησης.

Ιούνιος 2019: Extreme Difficulty Level – Νέο επίπεδο δυσκολίας (six-skull) με μοναδικές απολαβές και bonus κοσμητικά αντικείμενα.  

Ιούλιος 2019: New Mode and Weapons – Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν το εβδομαδιαίο Challenge Mode με επιπλέον κοσμητικά αντικείμενα και 'καλούδια'.

 

Το στούντιο όμως δε θα σταματήσει εδώ, αφού όπως επισημαίνει έρχονται περισσότερα. Ήδη στην ανάπτυξη βρίσκονται επιπλέον free updates τα οποία περιλαμβάνουν ένα wave-based survival mode, private lobbies και τη δυνατότητα αλλαγής κλάσης κατά των PvPvZ matches.

Το World War Z κυκλοφορεί για PS4, Xbox One και PC.