A Plague Tale Innocence: Οχτώ λεπτά νέων gameplay πλάνων

Μια εκτενέστερη ματιά στον τίτλο
27 Απριλίου 2019 14:49
A Plague Tale Innocence: Οχτώ λεπτά νέων gameplay πλάνων

Το A Plague Tale: Innocence είναι το επερχόμενο adventure παιχνίδι από τον developer Asobo Studio και την Focus Home Interactive, το οποίο μας μεταφέρει στη φανταστική ζοφερή περίοδο της μεσαιωνικής Γαλλίας, ακολουθώντας τα αδέρφια Amica και Hugo. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο όπου εν μέσω πολέμου η πανούκλα έχει εξαπλωθεί παντού και σμήνη αρουραίων κατακλύζουν και μολύνουν του πάντες.

Τώρα τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα νέο gameplay trailer που μας παρουσιάζει νέους τόπους κατά τους οποίους οι παίκτες τα βάζουν με τα σμήνη ή τα χρησιμοποιούν προς όφελός τους. Οι αρουραίοι κυριαρχούν τη νύχτα και απεχθάνονται το φως της ημέρας καθώς και τη φωτιά. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν πηγές φωτός, ανοίγοντας μονοπάτια γύρω απ’ τους φρουρούς ή να τους επιτεθούν. Το crafting όπως βλέπουμε παίζει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι, καθώς μπορούμε να φτιάξουμε firebombs ώστε να δημιουργήσουμε εστίες φωτός διώχνοντας ή κατευθύνοντας τα σμήνη.  

Το A Plague Tale: Innocence κυκλοφορεί στις 14 Μαΐου για PS4, Xbox One και PC. Δείτε το εν λόγο trailer στον player που ακολουθεί.