God of War: Όχι, δεν θα έρθει κάποιο DLC

Δια στόματος Cory Barlog
15 Απριλίου 2019 12:35
God of War: Όχι, δεν θα έρθει κάποιο DLC

Το God of War κλείνει τον ένα του χρόνο στην αγορά και η Sony δημοσίευσε ένα ευχαριστήριο βίντεο, όπως σας ενημερώσαμε, για να το γιορτάσει. Ένα tweet σχετικά με την επέτειο από το δημοσιογραφικό μέσο Push Square, φαίνεται πως έβαλε φωτιά στην κοινότητα. Συγκεκριμένα, το μέσο επισήμανε πως η Sony γιορτάζει αυτό το ορόσημο με δώρα στην κοινότητα και ένα ειδικό βίντεο και ο δημιουργός Cory Barlog απάντησε στο tweet λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι μόνο αυτό». Οι παίκτες ξεσηκώθηκαν κατευθείαν ελπίζοντας πως εννοεί κάποια μελλοντική κυκλοφορία ενός DLC.

Μετά τον πανικό που προκάλεσε στο twitter, ο Barlog απάντησε ξανά στους οπαδούς της σειράς πως δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει κάποιο DLC για το God of War και ζήτησε συγγνώμη, αναφέροντας πως το παραπάνω tweet το έκανε εννοώντας απλά τον εορτασμό του παιχνιδιού.

Το God of War κυκλοφορεί αποκλειστικά για το PS4 και έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και πολλά βραβεία. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εν λόγω tweet που άναψε φωτιές στην κοινότητα.