Ο δημιουργός του Final Fantasy XV ανακοίνωσε το επόμενο του παιχνίδι

Το Pegasus Dream Tour είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι Παραολυμπιακών Αγώνων
13 Απριλίου 2019 10:03
Ο δημιουργός του Final Fantasy XV ανακοίνωσε το επόμενο του παιχνίδι

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, ο Hajime Tabata, ο δημιουργός πολλών Final Fantasy παιχνιδιών και του πιο πρόσφατου “XV” κεφαλαίου, έχει ιδρύσει την δική του ομάδα ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών. Γνωστό αποτελούσε το γεγονός πως η ομάδα εργάζεται πάνω σε ένα παιχνίδι, όμως οι πληροφορίες σχετικά με αυτό ήταν απειροελάχιστες. Η JP Games “έσπασε” όμως την σιωπή της και αποκάλυψε το επόμενο και πολύ ιδιαίτερο της project. Αυτό είναι το The Pegasus Dream Tour. Όχι, δεν θα έχει ούτε κάστρα, ούτε σπαθιά, ούτε εφιαλτικά τέρατα. Το Pegasus Dream Tour θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι που θα καλύπτει το θέμα των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Ο τίτλος αναπτύσσεται σε συνεργασία με την IPC (Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή) με σκοπό την αύξηση των νέων ατόμων που θέλουν να ασχοληθούν με όλα αυτά τα αθλήματα. Τώρα, όσον αφορά το παιχνίδι, εκεί ο παίκτης θα παίρνει μέρος σε ψηφιακούς Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα λαμβάνουν χώρα στην πόλη ονόματι, Pegasus City. Εκεί, θα χρησιμοποιεί τις ειδικές του δυνάμεις που το παιχνίδι θα αποκαλεί “Xtra Power” για να καταφέρει να κερδίσει. Στην συνέχεια ο Hajime Tabata που έχει αναλάβει τον ρόλο του director δήλωσε πως το The Pegasus Dream Tour “δεν θα είναι απλά ένα παιχνίδι με sports”.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν υπάρχουν όμως είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως ο δημιουργός μετά το Final Fantasy XV θέλει να κάνει κάτι πραγματικά διαφορετικό. Το Pegasus Dream Tour θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2020 σε διάφορες πλατφόρμες και mobile συσκευές.