Απολύσεις προσωπικού στη Valve

Δεκατρείς άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους
11 Μαρτίου 2019 12:28
Απολύσεις προσωπικού στη Valve

Όπως έγινε γνωστό, μέσα στον Φεβρουάριο η Valve απέλυσε δεκατρείς υπαλλήλους, μερικοί από τους οποίους πιθανότατα δούλευαν στο VR Headset που φημολογείται πως ετοιμάζει η εταιρία.

Η Valve προέβη σε διευκρινιστική δήλωση έπειτα από τις απολύσεις, ξεκαθαρίζοντας πως κανένα από τα επερχόμενα projects της δεν θα επηρεαστεί.

Τον περασμένο μήνα, 13 εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης απολύθηκαν και ένα μέρος των συμβάσεων εργολαβίας μας τερματίστηκε. Είναι ένα ατυχές κομμάτι της επιχείρησης, αλλά δεν αντιπροσωπεύει σημαντικές αλλαγές στην εταιρεία. Ευχαριστούμε όσους επηρεάστηκαν για τη συμβολή τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις μελλοντικές τους προσπάθειες.

Το Νοέμβριο είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου μια νέα αναφορά που ήθελε τη Valve να εργάζεαι σε ένα εξ’ ολοκλήρου δικό της VR Headset. Παράλληλα, φημολογείται έντονα πως η εταιρία ετοιμάζει και ένα Half-Life παιχνίδι για να συνοδεύσει το VR headset της στην αγορά. Για την ώρα η εταιρία δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά στις ανοιχτές θέσεις εργασίας στην ιστοσελίδα της, η Valve φαίνεται να αναζητά ακόμα προσωπικό για να εργαστεί πάνω στα VR projects της, πράγμα που δείχνει ότι τα όποια σχέδια δεν έχουν ακυρωθεί.