Ο The Rock ευχαριστεί τον Reggie Fils-Aime της Nintendo

Η βιομηχανία αποχαιρετά μια αξέχαστη φυσιογνωμία
25 Φεβρουαρίου 2019 16:33
Ο The Rock ευχαριστεί τον Reggie Fils-Aime της Nintendo

Όπως σας ενημερώσαμε, πρόσφατα ο Reggie Fils-Aime ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από Προέδρος της Nintendo Αμερικής. Ο Doug Bowser είναι αυτός που θα αναλάβει το ρόλο του. Φυσικά, όντας μια λατρεμένη φιγούρα της gaming βιομηχανίας, το άκουσμα της είδησης προκάλεσε πολλά συναισθήματα στους οπαδούς της Nintendo, ενώ το θέμα έφτασε μέχρι και στα αυτιά του Dwayne “The Rock” Johnson.

Ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Hollywood προέβη σε ένα ευχαριστήριο tweet μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στην πλατφόρμα. Ο The Rock επισήμανε πως ο Reggie έχει επηρεάσει πολλές ζωές με το έργο του, συμπεριλαμβανομένης και της δικής του. Το Tweet του ακολουθεί.

Βέβαια, ο πασίγνωστος ηθοποιός δεν ήταν ο μόνος που ευχαρίστησε τον Reggie Fils-Aime για όσα έχει προσφέρει. Πέρα από τους εκατομμύρια gamers που έκαναν κατευθείαν το θέμα trending στο Twitter και πολλά γνωστά ονόματα της gaming βιομηχανίας έσπευσαν να ευχαριστούν τον Reggie. Μεταξύ τους, ο παραγωγός των The Game Awards, Geoff Keighley, αλλά και τα αφεντικά των PlayStation και Xbox.

Παρακάτω ακολουθούν μερικά σχετικά tweets.