Call of Duty: Black Ops 4 | Το Grand Heist έρχεται με μουσική από Mötley Crüe

Άφθονο περιεχόμενο έρχεται στον τίτλο
19 Φεβρουαρίου 2019 09:35
Call of Duty: Black Ops 4 | Το Grand Heist έρχεται με μουσική από Mötley Crüe

Μετά από αρκετά teasers, η Activision αποκάλυψε το Operation Grand Heist του Call of Duty: Black Ops 4. Το τεράστιο update φρεσκάρει ριζικά το παιχνίδι, με άφθονο νέο περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, το Blackout mode θα ανανεωθεί και στον χάρτη του θα ενσωματωθούν και οι Standoff και Buried χάρτες που οι παίκτες αγάπησαν από τα προηγούμενα κεφάλαια της σειράς. Παράλληλα, έρχονται νέα playlists για όλα τα modes του παιχνιδιού, ένας νέος Specialist ονόματι Outrider, νέοι Blackout χαρακτήρες, βελτιώσεις στο balance, νέα οχήματα και πολλά ακόμη.

H εταιρία αποκάλυψε το αναλυτικό roadmap για όλο το περιεχόμενο που θα καταφθάσει στο παιχνίδι, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του live stream αποκάλυψης του Operation Grand Heist, η Treyarch έκανε γνωστό πως ο νέο χάρτης του Zombies mode θα μεταφέρει τους παίκτες στην Αρχαία Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Παρακάτω θα βρείτε και το trailer του Operation Grand Heist για να πάρετε μια πρώτη γεύση από όλο το περιεχόμενο που ετοίμασε η Treyarch. Αξίζει να σημειωθεί πως το βίντεο έχει για μουσική υπόκρουση το Kickstart My Heart των Mötley Crüe.