Το Far Cry New Dawn κλείνει το μάτι στο Avengers: Infinity War με ένα έξυπνο Easter Egg

Η Ubisoft τίμησε την ταινία της Marvel
18 Φεβρουαρίου 2019 12:33
Το Far Cry New Dawn κλείνει το μάτι στο Avengers: Infinity War με ένα έξυπνο Easter Egg

Δεν αποτελεί μυστικό πως το Avengers: Infinity War έχει αφήσει για πάντα το στίγμα του στην ποπ κουλτούρα. Πέρα από τα αναρίθμητα εμπορικά ρεκόρ που έχει σπάσει, η ταινία της Marvel έχει γεννήσει ατέλειωτα memes και συχνά συναντάμε αναφορές προς αυτήν σε άλλα παιχνίδια και ταινίες. Δίπλα στο αντίστοιχο Easter Egg του God of War, έρχεται να σταθεί, λοιπόν, ένα Easter Egg του πρόσφατου Far Cry New Dawn.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός χαρακτήρας της σειράς Far Cry που ακούει στο όνομα Hurk, επιστρέφει στο New Dawn ως Gun for Hire. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να τον έχουμε μαζί μας για να μας βοηθά στις διάφορες αποστολές του παιχνιδιού. Ποια είναι, λοιπόν, η αναφορά στο Avengers: Infinity War;

Σε περίπτωση που η υγεία του Hurk πέσει επικίνδυνα θα κληθούμε να τον κάνουμε revive. Υπάρχει μια πιθανότητα όταν ‘πέσει’ ο Hurk να τον ακούσετε να φωνάζει την χαρακτηριστική ατάκα: "Mr. Stark… I don’t feel so good!"

Για την ιστορία, η συγκεκριμένη ατάκα του Spider-Man από το Avengers: Infinity War έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη σκηνή της ταινίας και έχει εξελιχθεί μάλιστα σε διαδικτυακό meme. Πρόκειται για έναν πολύ έξυπνο και διακριτικό τρόπο για να τιμήσουν την ταινία της Marvel οι δημιουργοί του παιχνιδιού.

Το Far Cry New Dawn είναι διαθέσιμο για τα PS4, Xbox One και PC. Μπορείτε να διαβάσετε το review των Unboxholics για τον τίτλο πατώντας εδώ. Μπορείτε να δείτε το Easter Egg μέσα από τον player που ακολουθεί.