Το Dragon Quest Builders 2 έρχεται στα PS4 και Nintendo Switch το καλοκαίρι

Ενώ το Dragon Quest XI S Definitive Edition έχει ημερομηνία κυκλοφορίας
14 Φεβρουαρίου 2019 12:51
Το Dragon Quest Builders 2 έρχεται στα PS4 και Nintendo Switch το καλοκαίρι

Οι κάτοχοι Nintendo Switch που είναι λάτρεις των JRPG και συγκεκριμένα της Dragon Quest σειράς έχουν πλέον να προσμένουν δύο νέα παιχνίδια. Συγκεκριμένα, Στο πλαίσιο του Nintendo Direct της 13ης Φεβρουαρίου, η Nintendo και η Square Enix αποκάλυψαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age Definitive Edition.

Η νέα έκδοση της περιπέτειας του Luminary θα καταφθάσει στην υβριδική κονσόλα της Nintendo αυτό το φθινόπωρο. Μάλιστα, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει και ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, επιτρέποντας στους παίκτες να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή το γραφικά από τα 16-bit της 3DS έκδοσης, στο αντίστοιχο HD οπτικό σύνολο που είδαμε στην έκδοση του PS4. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer που δείχνει εν δράσει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

Παράλληλα, η Square Enix ανακοίνωσε πως το Dragon Quest Builders 2 θα έρθει στη Δύση στις 12 Ιουλίου. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τόσο στο Nintendo Switch, όσο και στο PlayStation 4.  Ακολουθεί το νέο trailer που είδε τα φώτα της δημοσιότητας.