Καθυστερεί το Total War: Three Kingdoms

Η ομάδα χρειάζεται περισσότερο χρόνο
11 Φεβρουαρίου 2019 18:45
Καθυστερεί το Total War: Three Kingdoms

Η Sega και η ομάδα ανάπτυξης Creative Assembly ανακοίνωσαν πως το Total War: Three Kingdoms θα καθυστερήσει. Ο τίτλος ήταν αρχικά προγραμματισμένο να καταφθάσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 7 Μαρτίου, ωστόσο το στούντιο χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Η ημερομηνία κυκλοφορίας μετακινήθηκε, λοιπόν, περίπου δυόμιση μήνες προς τα πίσω και έτσι ο τίτλος αναμένεται πλέον στις 23 Μαΐου.

Μέσα από την ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της, ο studio brand director της Creative Assembly, Rob Bartholomew, δήλωσε:

Με το Three Kingdoms, θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα νέο επίπεδο πολυπλοκότητας. Ως εκ τούτου, χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο για να βεβαιωθούμε ότι αυτά τα συστήματα παραδίδονται όπως σχεδιάζουμε και θα σας δίνουν την Total War εμπειρία για την οποία περιμένετε τόσο υπομονετικά.

Φυσικά, ο επιπλέον χρόνος δεν θα βλάψει όσον αφορά την επιδιόρθωση μερικών bugs που ήταν δύσκολο να εντοπίσουμε, την βελτίωση της ποιότητας των μεταφράσεων και συνολικά με βελτιώσεις που θα βοηθήσουν ο τίτλος να λάμψει. Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν μεγάλη διαφορά.

Είμαστε τυχεροί που είμαστε σε θέση να κάνουμε αυτό που θεωρούμε σωστό για τα παιχνίδια μας, και σε αυτή την περίπτωση αυτό σημαίνει να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο για να έχουμε τα πάντα έτοιμα για εσάς. Είναι πιο σημαντικό να σας δώσουμε ένα παιχνίδι που μπορείτε να απολαύσετε στο έπακρο, αντί να τηρήσουμε μια ημερομηνία κυκλοφορίας απλά γιατί έτσι.

Ξέρουμε πως δεν θα χαρείτε όλοι με το άκουσμα αυτής της είδηση, αλλά εν τέλει, πιστεύομε πως αυτή είναι η καλύτερη απόφαση για το παιχνίδι και για τους παίκτες μας.