Devil May Cry 5: “Θα ενδιαφερόμουν για ένα Devil May Cry 6 παρά για ένα remake”

“Ζουμερή” συνέντευξη με τον ταλαντούχο δημιουργό του Devil May Cry 5
08 Φεβρουαρίου 2019 15:16
Devil May Cry 5: “Θα ενδιαφερόμουν για ένα Devil May Cry 6 παρά για ένα remake”

Σχεδόν ένας μήνας απομένει για την κυκλοφορία του άκρως αναμενόμενου Devil May Cry 5 και μιας πλησιάζουμε, ο Hideaki Itsuno, ο director του παιχνιδιού, μοιράζεται μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το project. Μιλώντας στο VG247, ο Itsuno ανέφερε πως πριν ο τίτλος γίνει πραγματικότητα πλησίασε τον ιδρυτή της Capcom και του είπε πως ενδιαφέρεται να δημιουργήσει ένα Devil May Cry 5 ή το Dragon’s Dogma 2.

Κάνε ότι θες. Όποιο από τα δύο θέλεις. Έτσι, σκέφτηκα ξέρεις τι…ας κάνουμε το DMC 5. Έτσι το ξεκινήσαμε.

Όμως, ο δημιουργός του Devil May Cry είχε αρκετές ιδέες στο μυαλό για το πως θα ήταν ένα Dragon’s Dogma 2.

Φτάσαμε λοιπόν εδώ – τώρα τελειώνουμε το DMC 5. Αλλά τότε είχα αρκετές ιδέες για το Dragon’s Dogma 2.

Η έκπληξη είναι πως ακόμη και τότε, ο Itsuno είχε τέσσερις τίτλους στο μυαλό του.

Είχα πάντα σχεδόν τέσσερις διαφορετικούς τίτλους στο μυαλό μου, ίσως τέσσερις τίτλους που θα λάτρευα να δημιουργήσω. Όμως υπάρχει μία διαφορά σε αυτό που λατρεύεις να φτιάχνεις και σε αυτό που πρέπει να φτιάχνεις. Αλλά εδώ είμαστε και ήδη ετοιμάζομαι για το επόμενο μου project. Δεν μπορώ να πω τι είναι, όμως είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σε αυτό.

Τέλος σε μία διαφορετική του συνέντευξη στο VideoGamer, ο δημιουργός ανοίχτηκε σχετικά με ένα πιθανό remake του Devil May Cry.

Ξέρετε τι; Είναι ενδιαφέρον γιατί κανείς δεν ήρθε σε εμάς να μας πει “οκ, φτιάξτε ένα remake από οποιοδήποτε παιχνίδι της σειράς”, όμως θα ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο. Εγώ προσωπικά έχω μία αδυναμία στο Devil May Cry 2 που είναι ουσιαστικά το μαύρο πρόβατο της σειράς. Το θέμα είναι πως αν είχα να επιλέξω ανάμεσα σε ένα remake για το Devil May Cry 2 ή ένα Devil May Cry 6 θα ενδιαφερόμουν να φτιάξω το καινούριο παιχνίδι

Το Devil May Cry 5 κυκλοφορεί στις 8 Μαρτίου για PS4, Xbox One και PC.