God of War: Αυτός είναι ο λόγος που δεν κυκλοφόρησαν DLCs

Ο δημιουργός του παιχνιδιού εξηγεί
09 Ιανουαρίου 2019 11:43
God of War: Αυτός είναι ο λόγος που δεν κυκλοφόρησαν DLCs

Το God of War έχει εδώ και αρκετούς μήνες πλέον που βρίσκεται διαθέσιμο αποκλειστικά στο PlayStation 4 και οι gamers έχουν αγαπήσει την Σκανδιναβική περιπέτεια του Kratos που προσφέρει μία εντελώς διαφορετική και συναισθηματική εμπειρία. Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν την Santa Monica να βγάλει κάποιο DLC για το παιχνίδι, που θα συνεχίσει λίγο περισσότερο την ιστορία του.

Ποιος είναι όμως ο λόγος που δεν κυκλοφόρησε κάποιο DLC; Ο Cory Barlog μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στο θέμα σε πρόσφατη συνέντευξή του. Η ερώτηση έλεγε πως αν το God of War θα λάβει κάποιο story περιεχόμενο στο μέλλον ως DLC ή κάτι μεγαλύτερο (παρόμοιο με το The Last of Us: Left Behind και Uncharted: Lost Legacy).

Ο Barlog εξήγησε πως είχε μία πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα μελλοντικό DLC του God of War, όμως, ένιωσε πως τα σχέδια του ήταν πολύ “φιλόδοξα” για ένα standalone chapter και πως αν έπαιρνε “σάρκα και οστά” θα έπρεπε να ήταν “κάτι μοναδικό”. Επίσης ο ταλαντούχος δημιουργός πρόσθεσε πως διάφορα μέλη της ομάδας ένιωθαν πως η ιδέα του για αυτό το DLC ήταν “τρελή” και πως θα ήταν “λίγο τεράστιο”. 

Με βάση τα παραπάνω βλέπουμε πως ο Barlog είχε στο νου το να κάνει κάτι πραγματικό τεράστιο για το God of War, όμως δυστυχώς δεν θα γίνει. Τώρα, αν ο δημιουργός αλλάξει γνώμη και δημιουργήσει κάποιο μικρότερο story expansion για το παιχνίδι μόνο ο χρόνος μπορεί να το δείξει.