Ο co-writer του Half-Life 2 επιστρέφει στη Valve

Τι ετοιμάζει η Valve;
04 Ιανουαρίου 2019 09:33
Ο co-writer του Half-Life 2 επιστρέφει στη Valve

Τις τελευταίες ώρες έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου η φωτογραφία ενός e-mail, στο οποίο ο Gabe Newell επιβεβαιώνει πως ο Eric Wolpaw επέστρεψε στην Valve. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, πρόκειται για έναν εκ των co-writers των Half-Life 2 και Portal.

Πέρα από το e-mail που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ, ο Wolpaw αναφέρεται και στα credits του Artifact μαζί με όλα τα μέλη της Valve. Αυτό σημαίνει πως ο ταλαντούχος writer επέστρεψε στην εταιρία κάποια στιγμή μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2018.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια η Valve έχασε σχεδόν όλους της τους writers, με τους Marc Laidlaw, Chet Faliszek και Jay Pinkerton να αποχωρούν μαζί με τον Wolpaw. Ωστόσο, πλέον και ο Pinkerton επέστρεψε στην εταιρία.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε σε τι δουλεύουν οι Wolpaw και Pinkerton, αλλά οι αξιοσημείωτες αυτές επιστροφές σίγουρα δεν είναι τυχαίες. Οι φήμες των τελευταίων μηνών θέλουν την Valve να δουλεύει στο Half-Life VR, ενώ δεν είναι απίθανο μετά το Artifact να δούμε και κάποιον εξ’ ολοκλήρου νέο τίτλο.