Τρομερό ρεκόρ πωλήσεων για το Smash στην Αγγλία

Αποκαλύφθηκαν τα UK Charts της εβδομάδας
10 Δεκεμβρίου 2018 05:45
Τρομερό ρεκόρ πωλήσεων για το Smash στην Αγγλία

To Super Smash Bros Ultimate αναμενόμενα ήταν το παιχνίδι που κυριάρχησε στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου στην εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 8 Δεκεμβρίου, κατακτώντας την κορυφή των UK Charts. Το παιχνίδι όχι απλώς κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση της λίστας, αλλά έσπασε και ρεκόρ πωλήσεων συγχρόνως. Συγκεκριμένα, το Ultimate κεφάλαιο έσπασε το ρεκόρ της σειράς και έκανε το μεγαλύτερο ντεμπούτο από όλους τους προηγούμενους τίτλους. Παράλληλα, κατάφερε να γίνει και το παιχνίδι του Switch με τις γρηγορότερες πωλήσεις.

Το Super Smash Bros Ultimate πούλησε 302% περισσότερα retail αντίτυπα από το Super Smash Bros for Wii U και 233% περισσότερα από το Super Smash Bros for 3DS. Ξεπέρασε κατά 62.5% και το Super Smash Bros Brawl του Wii. Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλα αυτά τα κατορθώματα δεν συγκαταλέγονται και οι ψηφιακές πωλήσεις.

Στη δεύτερη θέση των charts παραμένει γαντζωμένο το Red Dead Redemption 2, με το FIFA 19 να πέφτει αναγκαστικά στην τρίτη θέση. Στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα ακολουθούν τα Battlefield V και Mario Kart 8: Deluxe.

Η δεύτερη νέα κυκλοφορία της εβδομάδας μετά το Smash είναι το Just Cause 4. Ο τίτλος της Square Enix έκανε το χειρότερο ντεμπούτο από κάθε άλλο κεφάλαιο της σειράς και οι πωλήσεις του είναι μειωμένες κατά 61.5% σε σύγκριση με το Just Cause 3.

Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά τα παιχνίδια με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που μας πέρασε.

  1. Super Smash Bros Ultimate
  2. Red Dead Redemption 2
  3. FIFA 19
  4. Battlefield V
  5. Mario Kart 8: Deluxe
  6. Just Cause 4
  7. Call of Duty: Black Ops 4
  8. Spyro Reignited Trilogy
  9. Pokémon: Let's Go Pikachu
  10. Fortnite: Deep Freeze Bundle