Sony: “Τα λέμε το 2019”

Ο Shawn Layden σχολιάζει την πρόσφατη “ησυχία” από ανακοινώσεις
08 Δεκεμβρίου 2018 12:45
Sony: “Τα λέμε το 2019”

Ο Shawn Layden, μια από τις ηγετικές φυσιογνωμίες του PlayStation, παρευρέθηκε στα The Game Awards 2018, μαζί με τους υπεύθυνους των Nintendo of America και Xbox, Reggie Fils-Aime και Phil Spencer. Παρόλο που τόσο o Spencer όσο και ο Reggie Fils-Aime εμφανίστηκαν ξανά μετά την έναρξη του σόου για να πραγματοποιήσουν ανακοινώσεις, ο Shawn Layden και η ομάδα του PlayStation δεν ανακοίνωσαν κάτι στην εκδήλωση.

Πολλοί fans απογοητεύτηκαν από αυτό και μάλιστα ένας φανατικός οπαδός του PlayStation απευθύνθηκε στον ίδιο τον Shawn Layden χρησιμοποιώντας το Twitter. Ο Layden τον καθησύχασε με την χαρακτηριστική απάντηση: “Τα λέμε τον επόμενο χρόνο”.

Ακολουθεί το σχετικό tweet.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Sony ακύρωσε το PlayStation Experience 2018 και δεν θα παρευρεθεί ούτε στην E3 2019. Πρακτικά επικρατεί σχεδόν σιγή ιχθύος από την εταιρία μετά την συνέντευξη Τύπου της για την E3 2018 και αυτό έχει κάνει πολλούς να αναρωτιούνται τι ετοιμάζει η ομάδα του PlayStation. Το νέο αυτό σχόλιο του Layden σίγουρα αφήνει να εννοηθεί πως το PlayStation έχει στα σκαριά κάποια μεγάλη έκπληξη για το επόμενο έτος.