Duke Nukem Forever και The Darkness στο backwards compatibility του Xbox One

Μαζί με το XCOM Declassified
05 Δεκεμβρίου 2018 09:40
Duke Nukem Forever και The Darkness στο backwards compatibility του Xbox One

Η Microsoft φέρνει τρία παιχνίδια της 2K Games στην πλούσια Backwards Compatible βιβλιοθήκη του Xbox One. Συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε πως τα The Darkness, Duke Nukem Forever και The Bureau: XCOM Declassified είναι πλέον διαθέσιμα στο Xbox One, το Xbox One S και το Xbox One X, χάρη στο Xbox 360 Backwards Compatibility πρόγραμμα.

Το πιο φημισμένο παιχνίδι είναι αυτή τη φορά το Duke Nukem Forever και όχι για καλό λόγο. Για την ιστορία, ο τίτλος είχε ανακοινωθεί αρχικά από την 3D Realms το 1997, μετά το Duke Nukem 3D που είχε λάβει θετικές κριτικές. Το παιχνίδι πέρασε ένα ‘development hell’ που κράτησε σχεδόν 15 χρόνια και εν τέλει κυκλοφόρησε το 2010 χάρη στην Gearbox. Το τελικό προϊόν σίγουρα δεν ήταν αυτό που περίμεναν οι gamers τόσα χρόνια, αφού το παιχνίδι έλαβε απίστευτα αρνητικές κριτικές.

Το The Darkness είναι ένα αρκετά πιο ενδιαφέρον και ποιοτικό FPS που βασίζεται στο comic με το ίδιο όνομα. Το The Bureau: XCOM Declassified είναι μια διαφορετική εμπειρία για τους οπαδούς των XCOM που ξεφεύγει από το turn-based στοιχείο της σειράς, αφού συγκαταλέγεται στην κατηγορία των squad-based, tactical third-person shooter παιχνιδιών.

Όπως ισχύει με όλα τα παιχνίδια του Backwards Comaptibility προγράμματος, αν έχετε κάποιο retail αντίτυπο μπορείτε να το βάλετε στην κονσόλα σας και να παίξετε. Εναλλακτικά μπορείτε να αγοράσετε τα εν λόγω παιχνίδια ψηφιακά από το Xbox Store. Σε περίπτωση που είχατε αγοράσει ψηφιακά τα παιχνίδια στην προηγούμενη γενιά, δεν χρειάζεται να προβείτε σε εκ νέου αγορά και θα τα βρείτε στην Ready to Install καρτέλα της κονσόλας σας.