Φήμη | Το The Legend of Zelda: Skyward Sword στο Nintendo Switch;

Ο Eiji Aonuma βάζει φωτιές
26 Νοεμβρίου 2018 10:18
Φήμη | Το The Legend of Zelda: Skyward Sword στο Nintendo Switch;

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε για την φήμη που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και θέλει το επόμενο The Legend of Zelda παιχνίδι να βρίσκεται πιο κοντά από όσο περιμένουμε. Τώρα μια νέα φήμη που αφορά την θρυλική σειρά της Nintnedo ξεκίνησε να συζητιέται στα ‘ιντερνετικά σοκάκια’. Συγκεκριμένα, ο εδώ και χρόνια παραγωγός και director του franchise, Eiji Aonuma, μίλησε στο κοινό μιας Zelda συναυλίας στο Οσάκα της Ιαπωνίας. Στο πλαίσιο της ομιλίας του αναφέρθηκε στο The Legend of Zelda: Skyward Sword και άφησε να εννοηθεί πως ο τίτλος ενδέχεται να βρει τον δρόμο του στο Nintendo Switch.

Συγκεκριμένα, ο Aonuma τόνισε πως κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του Breath of the Wild, η Nintendo έκανε πειράματα για να δει πως φαίνεται σε HD ο τίτλος του Wii. Πολλοί από τους επισκέπτες της συναυλίας προέβησαν σε tweets τονίζοντας πως ο Aonuma άφησε μάλιστα να εννοηθεί πως το παιχνίδι θα έρθει στο Switch.

Ενδεχομένως αυτό να είναι το επόμενο Zelda παιχνίδι που “είναι πιο κοντά από όσο πιστεύουμε”. Το Skyward Sword κυκλοφόρησε αρχικά το 2011 αποκλειστικά για το Nintendo Wii. Το παιχνίδι αγαπήθηκε από μια μερίδα της κοινότητας, ωστόσο υπήρχαν και παράπονα, κυρίως λόγο των motion controls.