Black Mesa: Προετοιμαστείτε για τα Xen επίπεδα με ένα φανταστικό trailer

Η ομάδα γιορτάζει την επέτειο 20 χρόνων
19 Νοεμβρίου 2018 19:51
Black Mesa: Προετοιμαστείτε για τα Xen επίπεδα με ένα φανταστικό trailer

Με αφορμή την επέτειο 20 χρόνων του πρώτου Half-Life, η Crowbar Collective, ομάδα ανάπτυξης του remake Black Mesa, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο trailer για τα πολυαναμενόεμνα Xen επίπεδα. Πρόκειται για το τελευταίο κομμάτι του παζλ για να ολοκληρωθεί το remake και η ομάδα έχει δημιουργήσει κάτι αρκετά εντυπωσιακό και εξ’ ολοκλήρου νέου.

Συγκεκριμένα, μαζί με το νέο trailer δημοσιεύθηκε και η εξής ανάρτηση.

Ο στόχος μας είναι να κυκλοφορούσε το Xen στο Steam το δεύτερο τρίμηνο του 2019. Αυτό θα μας επιτρέψει να ολοκληρώσουμε το Xen σε ένα βαθμό που όλο το προϊόν θα είναι σταθερό, ομαλό και το πιο σημαντικό...διασκεδαστικό! Είμαστε ήδη ευχαριστημένοι με την κατάσταση του Xen όπως είναι σήμερα: σχεδόν τα πάντα είναι κλειδωμένα σχεδιαστικά και λειτουργούν όπως θέλουμε. Θα χρησιμοποιήσουμε τον υπόλοιπο χρόνο από τώρα μέχρι την κυκλοφορία για να προσαρμόσουμε το Xen στα υψηλά πρότυπα ποιότητάς μας.

Οι δοκιμαστικές εκδόσεις δείχνουν ότι όλο το Xen θα διαρκεί περίπου 6 ώρες για να ολοκληρωθεί και ακόμη περισσότερο για όσους θέλουν να εξερευνήσουν. Τα επίπεδα και ο σχεδιασμός είναι σε μεγάλο βαθμό πρωτότυπο έργο (με τα βασικά στοιχεία να λαμβάνονται από το Half-Life), και δεν πρόκειται για απλώς μια νέα έκδοση του Xen.

Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για αυτό που δημιουργήσαμε και θα παρουσιάσουμε μερικές από τις μεγάλες αλλαγές που κάναμε στα γραφικά και τους NPCs αργότερα τον Δεκέμβριο, καθώς και την κατανομή του πού βρίσκονται τα καθένα από τα κεφάλαια.

Ακολουθεί το προαναφερθέν trailer.