Microsoft και Nintendo δεσμεύονται για την E3 2019

Αποκαλύφθηκαν οι εταιρίες που θα συμμετέχουν
15 Νοεμβρίου 2018 22:54
Microsoft και Nintendo δεσμεύονται για την E3 2019

Μετά την ξαφνική ανακοίνωση της Sony πως δεν θα συμμετάσχει στην E3 2019, η διοργανώτρια ESA κυκλοφόρησε ένα δελτίο Τύπου σχετικά με την έκθεση. Σε αυτό η Microsoft και η Nintendo δεσμεύονται πως θα συμμετάσχουν, μαζί με εταιρίες όπως οι Activision, Bethesda, Capcom, Epic Games, Konami, Square Enix, Take-Two, Ubisoft και Warner Bros. Interactive Entertainment.

Συγκεκριμένα, ο Reggie Fils-Aime της Nintendo of America δήλωσε:

Η E3 είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να μοιραστούμε νέα παιχνίδια και εμπειρίες με τους οπαδούς και τους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες από όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο συζητάμε ποιος θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκμεταλλευτούμε την επόμενη E3, προκειμένου να φέρουμε χαμόγελα στα πρόσωπα των παικτών.

Ο Phil Spencer, υπεύθυνος του gaming στην Microsoft δήλωσε:

Η E3 είναι μια απίστευτη πλατφόρμα όπου παρουσιάζεται η ζωντάνια και η δημιουργικότητα της βιομηχανίας των βιντεοπαιχνιδιών. Η ESA συνεχίζει να επεκτείνει την απήχηση της εκδήλωσης στους οπαδούς και στον κλάδο γενικότερα, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για όσους παρακολουθούν online. Ανυπομονούμε για ότι επιφυλάσσει η E3 2019.

Μάλιστα ο Spencer προέβη και σε σχετικό tweet.

Το δελτίο Τύπου περιλαμβάνει διάφορα ακόμα στατιστικά και πληροφορίες για την έκθεση. Μπορείτε να το βρείτε ολόκληρο πατώντας εδώ.