Troy Baker για Death Stranding: “Το παιχνίδι είναι απλά τεράστιο.”

Διθυραμβικά σχόλια από τον καλλιτέχνη
08 Νοεμβρίου 2018 12:47
Troy Baker για Death Stranding: “Το παιχνίδι είναι απλά τεράστιο.”

Ο Troy Baker παραβρέθηκε στο Argentina Game Show 2018 και κατά τη διάρκεια ενός ειδικού πάνελ, ένας οπαδός του ζήτησε να μιλήσει για το Death Stranding, στο οποίο έχει αναλάβει το ρόλο του ‘The Man in the Golden Mask’.

Ο Baker προέβη σε διθυραμβικά σχόλια, χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι τεράστιο και δηλώνοντας εντυπωσιασμένος για άλλη μια φορά από το πάθος και την αφοσίωση του Kojima. Πιο αναλυτικά, δήλωσε:

Ο Norman Reedus και εγώ γυρνούσαμε σκηνές για το παιχνίδι περίπου για δύο εβδομάδες. Είναι έξοχος! Πραγματικά βάζει όλο του το είναι σε αυτό το παιχνίδι. Έχει μια καταπληκτική εργασιακή ηθική. Είχαμε μερικές ενδιαφέρουσες σκηνές μαζί ... Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι, η κλίμακα του παιχνιδιού είναι τεράστια. Εάν γνωρίζετε κάτι για τον Hideo Kojima, είναι ότι δεν κάνει μικρά πράγματα. Το Death Stranding είναι παράξενο και είναι μεγάλο.

Ένιωσα μαγεμένος που το έμαθα και ελπίζω να μην υπάρχει κάποιο θέμα που θα το πω, αλλά ο Kojima είχε όλο το παιχνίδι στο κεφάλι του επί δύο χρόνια…για ένα γελοίο χρονικό διάστημα ανεξαρτήτως, μπορεί να κάνω λάθος για το ακριβές χρονικό πλαίσιο. Δεν το έγραψε σε σημειώσεις, απλά τα είχε όλα στο κεφάλι του. Αν θέλατε ποτέ να τον ρωτήσετε κάτι, θα μπορούσε να σας πει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Είναι το ίδιο και με το Metal Gear. Δεν έχω κάνει ποτέ μου μια δουλειά με κάποιον που απαιτούσε περισσότερη εμπιστοσύνη, γιατί είναι σα να δουλεύεις στα τυφλά. Ο Kojima συγκέντρωσε ένα απίστευτο καστ ανθρώπων για να φτιάξει ένα φανταστικό παιχνίδι. Είναι τρελό, είναι περίεργο, δεν έχω ιδέα για το πότε θα βγει. Πιστεύω ότι τελείωσα με τα δικά μου γυρίσματα ... Νομίζω ότι και ο Norman τελείωσε, αλλά θα μπορούσα να κάνω και λάθος. Απλά θέλω να το παίξω.

Ο Troy Baker φαίνεται πως έμεινε και αυτός ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος με το δημιούργημα του Hideo Kojima. Μάλιστα, ο Baker είναι ένας από τους διασημότερους voice/motion capture καλλιτέχνες της gaming βιομηχανίας και το όνομά του υπάρχει στα credits ατέλειωτων παιχνιδιών, πράγμα που κάνει την άποψή του να έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Το Death Stranding βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PlayStation 4.