Δημιουργοί του Rainbow Six: Siege προσλήφθηκαν από την Guerrilla Games

Και ετοιμάζει ένα μυστικό παιχνίδι με το στούντιο
08 Οκτωβρίου 2018 08:18
Δημιουργοί του Rainbow Six: Siege προσλήφθηκαν από την Guerrilla Games

Οι παρατηρητικοί χρήστες του γνωστού gaming forum ResetEra ανακάλυψαν πως η Guerrilla Games προσέλαβε δύο πολύ σημαντικά μέλη της ομάδας ανάπτυξης του Tom Clancy's Rainbow Six: Siege. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Horizon: Zero Dawn καλωσόρισε πριν περίπου εννέα μήνες τον Simon Larouche, ο οποίος ήταν ο director του Rainbow Six Siege. O Larouche έχει αναλάβει το ρόλο του director και στην Guerrilla, με την σελίδα του στο LinkedIn να τονίζει πως εργάζεται σε ένα νέο μυστικό project. Για την ιστορία να σημειωθεί πως ο Larouche είχε εργαστεί ξανά στο Ολλανδικό στούντιο, καθώς είχε συνεισφέρει στο Killzone 2.

Επιπροσθέτως, στο δυναμικό της Guerrilla εντάσσεται πλέον και ο Chris Lee που ήταν ένας από τους online και multiplayer designers του Rainbow Six. Ο ρόλος του στην ομάδα του Horizon είναι αυτός του principal game designer για το προαναφερθέν μυστικό project.

Είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο οι developers να αλλάζουν ομάδες, ωστόσο από τις συγκεκριμένες προσλήψεις της Guerilla ίσως μπορούμε να εξάγουμε κάποια συμπεράσματα. Είναι πολύ πιθανό πως το στούντιο ετοιμάζει κάποια multiplayer εμπειρία και για αυτό πλαισιώνει την ομάδα της με γνώστες του αντικειμένου. Ενδεχομένως να δούμε κάποιο νέο Killzone ή το sequel του Horizon: Zero Dawn να έχει κάποιο co-op ή online mode.