Xbox One: Έρχεται ποντίκι και πληκτρολόγιο από την Razer

Υποστήριξη από τη Microsoft τις επόμενες εβδομάδες
26 Σεπτεμβρίου 2018 06:24
Xbox One: Έρχεται ποντίκι και πληκτρολόγιο από την Razer

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό πως η Microsoft θέλει να προσθέσει υποστήριξη πληκτρολογίου και ποντικιού στο Xbox One, η αναμονή όμως θα λάβει σύντομα τέλος. Σύμφωνα με το website του Xbox, η Microsoft επιβεβαίωσε πως αυτά τα προϊόντα θα προκύψουν από τη συνεργασία της εταιρίας με τη Razer, η οποία είχε ανακοινωθεί τον Ιούνιο.

Να σημειωθεί πως δε θα υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια πληκτρολόγιο και ποντίκι και πως αυτά που θα τα υποστηρίζουν θα το αναφέρουν στη συσκευασία. Η νέα δυνατότητα θα καταφθάσει σε επιλεγμένους Insiders τις επόμενες εβδομάδες και έπειτα σε όλους τους χρήστες. Leaks κάνουν λόγο και για υποστήριξη του Chroma RGB λογισμικού της Razer, ενώ ένα από τα πρώτα παιχνίδια που θα υποστηρίξουν τα νέα περιφερειακά θα είναι το Warframe.

Η χρήση των Razer περιφερειακών δεν είναι απαραίτητη αφού τα περισσότερα USB και ασύρματα περιφερειακά θα είναι συμβατά με το Xbox One, ωστόσο η Microsoft υπόσχεται “την καλύτερη δυνατή εμπειρία” με τα περιφερειακά της Razer. Υπόσχεται επίσης να μη χαλάσει την ισορροπία των παιχνιδιών και προωθεί τη χρήση των περιφερειακών σε παιχνίδια που είναι “διασκεδαστικά, δίκαια και σωστά ισορροπημένα”.