Η Capcom θέλει να ξανασυνεργαστεί με την Ninja Theory για ένα DMC 2

Ο Hideaki Itsuno τρέφει μεγάλο σεβασμό προς την ομάδα
27 Αυγούστου 2018 12:11
Η Capcom θέλει να ξανασυνεργαστεί με την Ninja Theory για ένα DMC 2

Το DmC της Ninja Theory αποτελεί μία ιδιάζουσα περίπτωση καθώς η κοινότητα των Devil May Cry παιχνιδιών χωρίστηκε στα δύο. Το ένα κομμάτι προτιμά την πιο παραδοσιακή Devil May Cry εμπειρία των παλαιών παιχνιδιών με τους γνωστούς χαρακτήρες, ενώ η δεύτερη λάτρεψε την προσπάθεια της Ninja Theory. Ποια είναι όμως η θέσης της Capcom και συγκεκριμένα του Hideaki Itsuno, του δημιουργού των Devil May Cry παιχνιδιών; Σε συνέντευξη του στο GameInformer, ο Itsuno εξέφρασε τον σεβασμό που έχει προς την Ninja Theory και μάλιστα θα ήθελε να συνεργαστεί με την ομάδα για να δημιουργήσουν το DmC 2.

Μάθαμε πάρα πολλά από την Ninja Theory και το DmC. Αυτό ήταν μία συνεργασία της Capcom και της Ninja Theory. Πήγαινα στο Cambridge μία φορά κάθε δύο μήνες για να δουλέψω με αυτούς τους ανθρώπους. Έτσι μάθαμε πολλά από αυτούς και αν θέλετε να μιλήσετε για style... η Ninja Theory, αυτοί οι άνθρωποι έχουν τρομερό στυλ. Αυτό που έκαναν με το DmC, το art style, τα animations, αυτό είναι πραγματικό στυλ. Έτσι πήραμε πολλά από αυτά που μάθαμε από αυτό.

Ακόμη και πράγματα όπως τα kill cams,  πήραμε πολλά και από αυτά και προσπαθήσαμε να το εφαρμόσουμε και σε αυτό το παιχνίδι (Devil May Cry 5). Ένα άλλο πράγμα είναι πως έχουμε πολλούς φίλους που αγαπούν το DmC. Για εμένα, το DmC είναι ένα από τα αγαπημένα μου DMC παιχνίδια, αν όχι το αγαπημένο μου. Και θέλαμε να κάνουμε το παιχνίδι με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε οι άνθρωποι που απόλαυσαν αυτό το παιχνίδι, θα απολαύσουν τον τρόπο χειρισμού αυτού του παιχνιδιού όπως τους άρεσε και το DmC.

Λατρεύουμε αυτούς τους ανθρώπους. Θα αγαπούσαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε ξανά με αυτούς κάποια μέρα. Αλλά τώρα βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της Microsoft, σωστά; (γέλια). Έτσι θα έπρεπε να το ξεκαθαρίσουμε πρώτα μαζί τους.

Από ότι φαίνεται ο Itsuno εκτός από σεβασμό τρέφει και μεγάλη αγάπη και προς την Ninja Theory, αλλά και προς το DmC. Ίσως το μακρινό μέλλον καταφέρει και φέρει ένα sequel. Όπως και να έχει να σας υπενθυμίσουμε πως το Devil May Cry V κυκλοφορεί στις 8 Μαρτίου 2019 για PS4, Xbox One και PC.