Νέα screenshots για το Left Alive, τον πνευματικό διάδοχο του "Front Mission"

Νέες πληροφορίες από την Gamescom 2018 για τον τίτλο της Square Enix 
22 Αυγούστου 2018 13:16
Νέα screenshots για το Left Alive, τον πνευματικό διάδοχο του

Και το Left Alive της Square Enix φρόντισε να παραβρίσκεται στην Gamescom 2018. Για αυτό, η Square έδωσε στη κυκλοφορία μερικά νέα screenshots και ζουμερές πληροφορίες για τον διάδοχο των Front Mission. Αρχικ΄ατο παιχνίδι δεν θα είναι απλώς ένα προσγειωμένο "boots to the ground" shooter, μιας και θα υπάρχουν σημεία όπου οι τρεις πρωταγωνιστές του παιχνιδιού θα καβαλάνε τα εμβληματικά Wanzer mechas των Front Mission και θα εμπλακούν σε μάχες με ρομπότ. Στην προκειμένη περίπτωση θα δίνεται επιλογή στους παίκτες να μπουν στη μάχη με ρομπότ ή να προσεγγίσουν με τα πόδια τους εχθρούς. 

Η μάχη επί ποδός μεταμορφώνει το παιχνίδι και το κάνει πιο τακτικό, με λιγοστούς πόρους για να επιβιώσουν οι τρεις πρωταγωνιστές, καθώς βρίσκονται εν μέσω ενός πολέμου ξαφνικά. Έτσι, η ανάγκη να παίξετε πιο έξυπνα και συντηρητικά με παγίδες και αυτοσχέδια όπλα μέσω crafting για να αντιμετωπίσετε τους αντιπάλους που έχουν περισσότερα και καλύτερα όπλα. 

Θα δίνεται η επιλογή να σώσετε πολίτες μέσα στην πόλη, όπου ο καθένας τους θα έχει την δική του ιστορία και κίνητρα, ενώ θα χρειάζεται να τους πείσετε επίμονα εάν θέλετε να σας ακολουθήσουν. Ωστόσο, μπορείτε απλά να τους αφήσετε στη μοίρα τους εάν δεν τους πείσετε ή να πείτε ότι δεν σας ενδιαφέρει καν. Όταν ολοκληρωθεί το παιχνίδι θα μάθετε όχι μόνο το τι έγινε στους πρωταγωνιστές αλλά και στους πολίτες που επιλέξατε να σώσετε, οι οποίοι θα παίξουν ρόλο στην έκβαση της όλης πλοκής. 

To Left Alive αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PS4 και Steam στα τέλη του 2018.