Ημερομηνία έναρξης για την open beta του Battlefield V

Χωρίς να μάθουμε πόσο θα διαρκέσει
20 Αυγούστου 2018 19:16
Ημερομηνία έναρξης για την open beta του Battlefield V

Λίγο μετά το νέο εντυπωσιακό trailer του Battlefiled 5 στην παρουσίαση της NVIDIA για τις RTX κάρτες γραφικών, έγινε γνωστή και η ημερομηνία έναρξης της beta. Η DICE ανακοίνωσε ότι η open beta του Battlefield V θα ανοίξει τις πύλες της για όλους στις 6 Σεπτεμβρίου, σε λιγότερο από δύο εβδομάδες από σήμερα για τα PC, PS4 και Xbox One. Για όσους έχουν προπαραγγείλει τον τίτλο θα λάβουν πρόσβαση από τις 4 Σεπτεμβρίου στην πλατφόρμα επιλογής τους. 

Αν και δεν αναφέρθηκε ακόμη στο πόσο ακριβώς θα διαρκέσει, πέραν του ότι θα μείνει ανοιχτή για περιορισμένο χρόνο, θα μπορείτε από τις 3 Σεπτεμβρίου να κάνετε preload την open beta και να μην χάσετε περαιτέρω χρόνο. 

Για την open beta θα είναι προσβάσιμο το Conquest mode των 64 παικτών, στον χιονισμένο χάρτη Arctic Fjord, ο οποίος θα είναι και στο Grand Operations mode. Τo τελευταίο αποτελεί την αφηγηματική εμπειρία του Battlefield 5. Επίσης, διαθέσιμο θα βρείτε και ένα chapter του Tides of War, ένα συνεχώς εξελισσόμενο mode που θα προσφέρει νέες αφηγηματικές εμπειρίες στους παίκτες κάθε μήνα.