Το Undertale έρχεται στο Nintendo Switch τον Σεπτέμβριο

Με μια απλή και μια συλλεκτική έκδοση
14 Αυγούστου 2018 08:53
Το Undertale έρχεται στο Nintendo Switch τον Σεπτέμβριο

Ο δημιουργός του πολυαγαπημένου RPG, Undertale, ανακοίνωσε πως ο ιδιαίτερος τίτλος του θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch τον Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή μέσα από το eShop της κονσόλας, ενώ θα υπάρξουν και δύο retail εκδόσεις που θα φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων. Οι φυσικές εκδόσεις θα διατεθούν αποκλειστικά μέσω του Fangamer.

Η Collector's Edition θα είναι η ιδία με αυτή που κυκλοφόρησε για τα PS4, PS Vita και PC και θα περιλαμβάνει το soundtrack του παιχνιδιού σε δύο δίσκους, ένα εικονογραφημένο story booklet 24 σελίδων, ένα πεντάγραμμο με μουσική και ένα 14 καρατιών χρυσό μουσικό περιδέραιο. Φυσικά το πακέτο θα περιλαμβάνει το παιχνίδι και θα κοστίζει περίπου $69.

Το Undertale κυκλοφόρησε αρχικά το 2015 για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από την gaming κοινότητα, αλλά και από τους κριτικούς που του χάρισαν πολυάριθμα βραβεία και διακρίσεις. Ο τίτλος έχει γεννήσει ατέλειωτα memes και για την ιστορία αξίζει να σημειωθεί πως φτιάχτηκε εξ’ ολοκλήρου από τον Toby Fox, ο οποίος έγραψε μέχρι και την μουσική.