Ήδη υπό ανάπτυξη το νέο Mass Effect;

Η BioWare αφήνει υπαινιγμούς
06 Αυγούστου 2018 08:08
Ήδη υπό ανάπτυξη το νέο Mass Effect;

Το μέλλον της σειράς Mass Effect έμοιαζε αρκετά αβέβαιο μετά την αποτυχία του Mass Effect Andromeda, την διάλυση της BioWare Montreal και τις φήμες περί -παγώματος- της σειράς. Τα πράγματα αρχίζουν σιγά σιγά να μοιάζουν κάπως καλύτερα μετά από τις δηλώσεις διάφορων υψηλόβαθμων στελεχών του στούντιο και της EA.

Τώρα, ο υπεύθυνος της BioWare, Casey Hudson, ήρθε να δώσει ξανά ελπίδες. Συγκεκριμένα, ο ο Hudson δημοσίευσε μια ειδική ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, για να μας ενημερώσει για το στάδιο της ανάπτυξης του Anthem και ότι άλλο συμβαίνει στο στούντιο το καλοκαίρι. Στην δημοσίευση αυτή ο δημιουργός αναφέρεται και στα Dragon Age και Mass Effect, τονίζοντας:

Ναι - ακούμε δυνατά και ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του κόσμου για να κάνει η BioWare περισσότερα Dragon Age και Mass Effect, οπότε μείνετε σίγουροι ότι έχουμε μερικές κρυφές ομάδες που δουλεύουν σε κάποια μυστικά πράγματα που νομίζω ότι θα σας αρέσουν πραγματικά – απλά δεν είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε για κάποια από αυτά προ το παρών...

Από τις δηλώσεις αυτές προκύπτει πως κάποιο νέο Mass Effect βρίσκεται ίσως υπό ανάπτυξη. Είναι πολύ πιθανό πως το νέο παιχνίδι της σειράς βρίσκεται στο pre-production στάδιο από μια μικρή ομάδα εσωτερικά της BioWare, ενώ ο βασικός κορμός του στούντιο έχει καταπιαστεί με το Anthem.

Εσείς θα θέλατε μια συνέχεια του Andromeda ή ένα ολοκληρωτικό reboot των Mass Effect;