Αποχώρησε ο μουσικός συνθέτης του Halo 5 από την 343 Industries

Ανοιχτή η πόρτα για τον Martin O'Donell;
17 Ιουλίου 2018 11:34
Αποχώρησε ο μουσικός συνθέτης του Halo 5 από την 343 Industries

Όπως ανακοίνωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ο Kazuma Jinnouchi αποχώρησε από την 343 Industries. Ο μουσικός συνθέτης εργαζόταν τα τελευταία εφτά χρόνια στο στούντιο των Halo. Μαζί με τον Neil Davidge είχε επιμεληθεί το soundtrack του Halo 4, ενώ ο ίδιος του ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την μουσική επένδυση του Halo 5: Guardians. Ακολουθεί το σχετικό tweet του συνθέτη.

Η εν λόγω αποχώρηση δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως ο Jinnouchi ήταν ο βασικός συνθέτης του επερχόμενου Halo Infinite, έχοντας δημιουργήσει και τη διασκευή του Finish the Fight που είδαμε στο trailer ανακοίνωσης. Είναι άγνωστο αν το soundtrack του Halo Infinite είναι ήδη έτοιμο στην πληρότητά του και αυτό δίνει την δυνατότητα στον Jinnouchi να συνεχίσει αλλού την καριέρα του ή αν η ομάδα ανάπτυξης θα χρειαστεί ένα νέο συνθέτη για το επόμενο κεφάλαιο της σειράς.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φήμες και οι εικασίες του τελευταίου καιρού που ήθελαν τον Martin O'Donnell να επιστρέφει για το Halo Infinite αποκτούν πλέον περισσότερο ενδιαφέρον. Η ίδια η 343 Industries είχε αρνηθεί την οποιαδήποτε ανάμειξη του O'Donnell στο Infinite, αλλά πλέον η πόρτα φαίνεται πως είναι ανοιχτή για τον θρυλικό συνθέτη.