PUBG: O Shroud έφαγε ban παίζοντας με cheater [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Η συνεργασία με hacker είχε "πικρές" συνέπειες
13 Ιουλίου 2018 10:44
PUBG: O Shroud έφαγε ban παίζοντας με cheater [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Το hacking αποτελεί ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα στο PlayerUnknown's Battlegrounds, καθώς διάφοροι "άτακτοι" παίκτες χρησιμοποιούν άτιμους τρόπους για να βρεθούν νικητές. Πως αισθάνεται κάποιος όμως όταν είναι σχεδόν ανίκητος σε ένα παιχνίδι; Την απάντηση αυτή ήθελε να μάθει ο Shroud, ο πασίγνωστος πλέον παίκτης του παιχνιδιού. Ο Shroud συνεργάστηκε με τον hacker και ήθελε να δει πως είναι να έχεις στην κατοχή σου όλη αυτή την..."δύναμη", γνωρίζοντας βέβαια τις συνέπειες. Ποιες είναι αυτές οι συνέπειες; Το ban. Ο διάσημος streamer έφαγε ban επειδή συνεργάστηκε με τον hacker και ο λογαριασμός του απενεργοποιήθηκε για 30 ημέρες.

Όμως, δεν φαίνεται να το μετάνιωσε ούτε στο ελάχιστο, καθώς για τον Shroud αυτό ήταν το "καλύτερο PUBG παιχνίδι που έχει παίξει και το ban άξιζε". Παρακάτω θα βρείτε το βίντεο με τον Shroud να συνεργάζεται με τον "άτακτο" hacker.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Αρχικά η είδηση μετέφερε ότι ο Shroud έπαιζε με cheats, κάτι το οποίο δεν ίσχυε. Απολογούμαστε γι' αυτό. Το άρθρο έκτοτε έχει διορθωθεί για να μεταφέρει την πραγματική διάσταση της είδησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Tags: