Fallout 76: "Η Sony δεν είναι τόσο εξυπηρετική στο θέμα του cross-play"

Η Bethesda λατρεύει την ιδέα του cross-play και στο PlayStation 4
01 Ιουλίου 2018 12:05
Fallout 76:

Για ακόμη μία φορά το cross-play θέμα βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων. Αυτή την φορά τον λόγο έχει η Bethesda για το επερχόμενο Fallout 76. Όπως είναι γνωστό, στο νέο κεφάλαιο του δημοφιλούς franchise θα μπορείτε να εξερευνήσετε όλα τα μουντά περιβάλλοντα του παιχνιδιού, αλλά αυτή την φορά με παρέα καθώς ο τίτλος θα είναι online. Το παιχνίδι θα έχει cross-play ανάμεσα σε Xbox One και PC με το PlayStation 4 να μένει στην άκρη. Όμως, η Bethesda θα λάτρευε την ιδέα του cross-play και στο PS4 παρόλο που δεν το επιτρέπει η Sony. Συγκεκριμένα, ο Todd Howard δήλωσε τα εξής στο Gamestar.de:

Θα αγαπούσαμε το cross-platform στο Fallout 76 αλλά αυτή την στιγμή δεν μπορούμε. Όμως η Sony δεν είναι τόσο εξυπηρετική όσο θα θέλαμε, αλλά θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον.

Η Sony για ακόμη μία φορά δεν θέλει να εισέλθει στον χώρο του cross-play, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Ίσως στο μέλλον η εταιρία αλλάξει στάση, καθώς πρόσφατα ο Shawn Layden δήλωσε πως η εταιρία σκέφτεται διάφορους τρόπους για το θέμα του cross-play και προσπαθεί να βρει λύση. Το θετικό είναι πως πάρα πολλές εταιρίες δεν έχουν θέμα με αυτό. Εσείς θα θέλατε να υπάρξει cross-play στο Fallout 76 σε όλες τις πλατφόρμες κυκλοφορίας του; Πείτε μας στα σχόλια.