Η Sony αναζωπυρώνει την ελπίδα του cross-play

"Εξετάζουμε πολλές δυνατότητες"
27 Ιουνίου 2018 12:27
Η Sony αναζωπυρώνει την ελπίδα του cross-play

Ένα αρκετά φλέγον θέμα αποτελεί τον τελευταίο καιρό το cross-play, το χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να παίξετε το αγαπημένο σας παιχνίδι και με gamers από άλλες πλατφόρμες. Παρόλο που Microsoft και Nintendo έχουν "δώσει τα χέρια" για το εν λόγω χαρακτηριστικό, η μόνη που μένει είναι η Sony, η οποία φαίνεται πως είναι σκεπτική στο όλο θέμα. Μία επίσημη απάντηση έδωσε ο Shawn Layden, ο πρόεδρος και υπεύθυνος των στούντιο της Sony. Μιλώντας στο ισπανικό Gamelab, ο Layden ερωτήθηκε και πάλι σχετικά για το cross-play θέμα και αυτή την φορά δήλωσε τα εξής:

Το ακούμε. Εξετάζουμε πολλές δυνατότητες. Μπορείτε να φανταστείτε πως οι περιστάσεις γύρω από αυτό επηρεάζουν πολλά περισσότερα από ένα παιχνίδι. Είμαι βέβαιος ότι θα φτάσουμε σε μία λύση που θα είναι αποδεκτή από την κοινότητα μας και ταυτόχρονα θα υποστηρίζει την επιχείρησή μας.

Αυτά είχε να πει ο πρόεδρος της Sony για το cross-play. Από ότι φαίνεται η εταιρία έχει στο μυαλό της να προσφέρει μία λύση στο θέμα, αλλά προς το παρόν η λύση αυτή είναι άγνωστη. Όπως και να έχει ο χρόνος θα δείξει ακριβώς την θέση της εταιρίας και το κατά πόσο θα υποστηρίξει αυτό το πολυπόθητο χαρακτηριστικό.