Η BioWare μιλά για το μέλλον του Mass Effect

Υπάρχει ακόμα ελπίδα;
26 Ιουνίου 2018 12:30
Η BioWare μιλά για το μέλλον του Mass Effect

Μιλώντας στο GameInformer για το ειδικό του αφιέρωμα στο Anthem μετά την E3 2018, ο δημιουργός της σειράς Mass Effect αναφέρθηκε στο τι επιφυλάσσει το μέλλον για το franchise. Συγκεκριμένα, ο Casey Hudson που επέστρεψε πρόσφατα στην BioWare ως γενικός διευθυντής, ρωτήθηκε για το μέλλον των Dragon Age και Mass Effect και η απάντησή του ήταν η εξής:

Θα έλεγα ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων της BioWare εργάζονται στον Anthem αυτή τη στιγμή, αλλά έχουμε και developers που σχεδιάζουν και προσπαθούν να οραματιστούν πως θα είναι το επόμενο Dragon Age. Όσον αφορά τώρα το Mass Effect, είναι το μωρό μου. Βοήθησα με την δημιουργία του από την αρχή. Φυσικά σκοπεύουμε να επιστρέψουμε στην σειρά κάποια στιγμή στο μέλλον.

Μετά την απογοητευτική πορεία του Mass Effect: Andromeda υπήρξαν φήμες από αξιόπιστες πηγές πως η σειρά έχει μπει στον πάγο. Οι νέες δηλώσεις του Casey Hudson είναι μεν καθησυχαστικές, αλλά από ότι φαίνεται θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα αρκετό καιρό μέχρι να βιώσουμε την επιστροφή των Mass Effect. Για την ώρα η ομάδα είναι πλήρως αφοσιωμένη στο Anthem, για το οποίο μπορείτε να βρείτε περισσότερα πατώντας εδώ.