Days Gone: Με ένα καταιγιστικό trailer μάθαμε πότε κυκλοφορεί!

"This world comes for you"
07 Ιουνίου 2018 15:17
Days Gone: Με ένα καταιγιστικό trailer μάθαμε πότε κυκλοφορεί!

Η Sony Interactive Entertainment έμεινε πιστή στις υποσχέσεις τις ενόψει της E3 2018 όσον αφορά την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας ενός μεγάλου τίτλου της. Αυτός είναι το Days Gone της Sony Bend Studio που αναμένεται στα ράφια των καταστημάτων στις 22 Φεβρουαρίου του 2019. Την ανακοίνωση συνόδευσε ένα καταιγιστικό trailer για τον αδυσώπητα βίαιο και ασυγχώρητο κόσμο του παιχνιδιού, τονίζοντας ότι "αυτός ο κόσμος έρχεται για σένα", καθώς και τρία νέα screenshots:

Μέσα από το trailer όμως μάθαμε και μερικές νέες ζουμερές πληροφορίες. Πρώτα ότι υπάρχουν δύο νέα είδη ζώων-ζόμπι, τα cougars και Criers, δηλαδή μολυσμένα κοράκια. Δεύτερον, συστηθήκαμε σε μια νέα φυλή ανθρώπων τους Rest in Peace (R.I.P.) ή κοινώς Rippers, οι οποίοι λατρεύουν σαν θρησκεία τους Freakers, δηλαδή τα ζόμπι του παιχνιδιού. 

Συστηθήκαμε επίσης σε τρεις νέους χαρακτήρες, τον William "Boozer" Gray, ο οποίος είναι ο αδερφικός φίλος του Deacon και ήταν μαζί ως μέλη του Mongrels MC και τον οποίο υποδύεται ο Jim Pirri. Τον Alkai Turner, που είναι ο πωλητής όπλων του Hotsprings και τον υποδύεται ο Jonathan Ross και επίσης η Ada Tucker, μια πρώην διευθύντρια φυλακών που πλέον είναι επικεφαλής του Hotsprings Camp και την υποδύεται η DeeDee Rescher (Feriss Bueler's Day Off).

Δείτε παρακάτω το νέο trailer του Days Gone που αναμένεται στις 22 Φεβρουαρίου του 2019 αποκλειστικά για το PS4.