"Λουκέτο" στην Boss Key Productions του Cliff Bleszinski

Αντίο από τον ίδιο και την ομάδα ανάπτυξης του
14 Μαΐου 2018 19:36

Πριν μερικά χρόνια ο Cliff Bleszinski, ο άνθρωπος που έκανε την σειρά Gears of War πραγματικότητα, ίδρυσε την δική του ομάδα ονόματι Boss Key Productions. Γεμάτη ταλαντούχους developers, ο Cliffy B μας έφερε παιχνίδια όπως το LawBreakers και το νέο Battle Royale ονόματι Radical Heights. Δυστυχώς όμως το μονοπάτι του στούντιο τελειώνει εδώ. Σε επίσημη ανακοίνωση του στο Twitter, ο Cliff Bleszinski ενημέρωσε πως η Boss Key Productions κλείνει τις πόρτες της και βάζει ένα τέλος στην ανάπτυξη παιχνιδιών.

Ο λόγος είναι πως τα projects που δημιούργησε η εταιρία δεν είχαν τον κόσμο που ήθελαν, κάτι το οποίο εν τέλει οδήγησε και σε αυτό το δυσάρεστο αποτέλεσμα. Στην συνέχεια ο ταλαντούχος δημιουργός πρόσθεσε πως θα κάνει ένα αναγκαστικό διάλειμμα από τον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών για να αντιμετωπίσει προσωπικά και οικογειακά θέματα. Συνεχίζοντας, πρόσθεσε πως οι servers του Radical Heights θα παραμείνουν για καιρό ακόμη ανοιχτοί για τους παίκτες, ενώ τέλος έκλεισε με το δικό του ευχαριστώ προς τους συναδέλφους του.

Δυστυχώς στην βιομηχανία υπάρχουν και αυτές οι δυσάρεστες εξελίξεις ακόμη και σε ταλαντούχους δημιουργούς. Ελπίζουμε στο μέλλον ο CliffyB να βρει και πάλι τον δρόμο του και να μας χαρίσει αξέχαστες gaming εμπειρίες.