UK Charts: Η πρώτη θέση ανήκει και πάλι στο God of War

Η Σκανδιναβική περιπέτεια του Kratos δεν έχει αντίπαλο
14 Μαΐου 2018 13:19
UK Charts: Η πρώτη θέση ανήκει και πάλι στο God of War

God of War. Ένα παιχνίδι του οποίου η πρωτοτυπία κατάφερε και ταρακούνησε για τα καλά την βιομηχανία παιχνιδιών -τουλάχιστον σύμφωνα με το Metacritic-. Από την ημέρα κυκλοφορίας του μέχρι και σήμερα το God of War εκτός από τρομερά θετικά Reviews έχει και μία φοβερή οικονομική επιτυχία παγκοσμίως. Για ακόμη μία φορά, το πόνημα της Santa Monica κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση των UK Charts, πράγμα που σημαίνει πως ήταν ο τίτλος με τις περισσότερες πωλήσεις για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Από ότι φαίνεται το Donkey Kong Country: Tropical Freeze κατάφερε να προσελκύσει και αυτό ένα μεγάλο αριθμό παικτών καθώς όπως θα δείτε στην λίστα βρίσκεται στην δεύτερη θέση. Αμέσως μετά στην τρίτη ακολουθεί το Far Cry 5, στην τέταρτη το FIFA 18 και περιέργως, στην πέμπτη εμφανίστηκε το Fallout 4, το παιχνίδι της Bethesda που κυκλοφορεί εδώ και αρκετά χρόνια για PS4, Xbox One και PC.

Παρακάτω ακολουθεί η πλήρης λίστα με τα παιχνίδια που πούλησαν περισσότερο στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που μας πέρασε.