Το FIFA 19 θα αποκτήσει τα Champions League και Europa League;

Ολλανδός σχολιαστής το αποκάλυψε πριν την ώρα του
12 Μαΐου 2018 15:20
Το FIFA 19 θα αποκτήσει τα Champions League και Europa League;

Μετά το τέλος της συνεργασίας μεταξύ Konami και UEFA, που άφησε το Pro Evolution Soccer χωρίς τις κορυφαίες διασυλλογικές οργανώσεις οι φήμες οργιάζουν για το ότι η ΕΑ παραμόνευε στη γωνία για να αποκτήσει τα δικαιώματα. Τώρα σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο ResetEra, φαίνεται πως η ανακοίνωση της προσθήκης των διοργανώσεων της UEFA είναι θέμα χρόνου αφού ένας Ολλανδός σχολιαστής κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του FIFA eSports τουρνουά είπε πως θα προστεθούν στο FIFA 19

Για περίπου 6-7 μέρες το χρόνο, ηχογραφώ το ανανεωμένο σπικάζ του παιχνιδιού σε ένα στούντιο στην Ουτρέχτη με τον Youri Mulder. Για το 2019 το παιχνίδι θα γίνει ακόμη καλύτερο επειδή πρόσθεσαν τα UEFA Champions League και UEFA Europa League. Έχω σχεδόν ολοκληρώσει τη δουλειά μου με την έκδοση του 2019, η οποία μετά θα πάει στο κέντρο δοκιμών. Εκεί υπάρχουν μερικοί εξαιρετικοί παίκτες που τσεκάρουν τα πάντα και μετά από αυτό θα πάει στα καταστήματα τον Οκτώβριο. Και μετά όλοι αυτοί οι τρελάρες θα σταθούν στις ουρές τα μεσάνυχτα. 

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, θεωρείται τελειωμένη υπόθεση η προσθήκη των Champions League και Europa League στο FIFA 19, καθώς δεν υπάρχει και άλλος ποδοσφαιρικός τίτλος για να αναλάβει τα δικαιώματα. Λογικά περισσότερα θα μάθουμε στην Ε3 2018 σε περίπου ένα μήνα. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το βίντεο με τον Ολλανδό σχολιαστή: