EA: Οι συνδρομές είναι ο “καλύτερος τρόπος” για να παίζετε τα παιχνίδια σας

Εκεί πιστεύει πως θα στραφούν οι gamers
10 Μαΐου 2018 13:59
EA: Οι συνδρομές είναι ο “καλύτερος τρόπος” για να παίζετε τα παιχνίδια σας

Στα πλαίσια της πρόσφατης αποκάλυψης των οικονομικών της αποτελεσμάτων για το τέταρτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2018, ο Chief Executive Officer της Electronic Arts, Andrew Wilson, καθώς και ο Chief Financial Officer, Blake Jorgensen, μίλησαν για τα μελλοντικά σχέδια που έχει η εταιρία για τις συνδρομητικές υπηρεσίες.

Αρχικά, αξίζει να σημειωθεί πως η EA ήδη προσφέρει συνδρομητικές υπηρεσίες που σας παρέχουν πρόσβαση σε διάφορα παιχνίδια της, τόσο στο Xbox One με το EA Access, όσο και στο PC με το Origin Access αντίστοιχα. Παρ' όλα αυτά, η εταιρία σκοπεύει να φέρει στην αγορά μια καινούρια πρόταση για ένα από τα συνδρομητικά της προγράμματα, το οποίο θα προσφέρει αξία και πρόσβαση “χωρίς προηγούμενο”.

Μάλιστα, ο Andrew Wilson επισήμανε πως η EA πιστεύει ότι σε τρία με πέντε χρόνια, το cloud gaming, όπως αυτό που προσφέρεται ήδη σήμερα με το PlayStation Now για παράδειγμα, θα συνεισφέρει “με ουσιαστικό τρόπο” στον τρόπο που οι gamers αλληλεπιδρούν με τους gamers. Αυτό, σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας, θα επιτρέψει στους παίκτες να μην περιορίζονται από συσκευές και από επεξεργαστική ισχύ, καθώς τα παιχνίδια θα υπάρχουν στο σύννεφο και θα είναι προσβάσιμα σε κάθε πλατφόρμα. Για το λόγο αυτό, η EA σκοπεύει να μεριμνήσει έτσι ώστε περισσότερα από τα παιχνίδια της να αναπτυχθούν με τρόπους που θα επιτρέψουν την αναπαραγωγή τους σε ένα μεγάλο εύρος συσκευών.

Τέλος, μάθαμε πως η εκδότρια εταιρία βλέπει “σημαντική κίνηση” προς τις συνδρομές, τονίζοντας ότι είναι “ο καλύτερος και ευκολότερο τρόπος για να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο”. Η EA σκοπεύει να προσφέρει τα παιχνίδια της με όλα τα επιχειρηματικά μοντέλα που θέλουν οι παίκτες, αλλά περιμένει πως σταδιακά θα κινηθούν προς τις συνδρομές, όπως έγινε και σε άλλες βιομηχανίες.