Το επόμενο Battlefield θα έχει single-player campaign

Η EA ξεκαθαρίζει μία και καλή την κατάσταση
09 Μαΐου 2018 14:10
Το επόμενο Battlefield θα έχει single-player campaign

Μετά τις περισσότερες πληροφορίες και την αποκάλυψη του μήνα κυκλοφορίας του Anthem, η οικονομική διάσκεψη της EA για το τέταρτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2018 έκρυβε περισσότερες λεπτομέρειες και για το επερχόμενο Battlefield. Αρχικά, επιβεβαιώθηκε μία και καλή πως το δημοφιλές fps παιχνίδι θα έχει single-player campaign, κάτι το οποίο ενδέχεται να λείπει από το νέο Call of Duty: Black Ops 4.

Με το επόμενο Battlefield παιχνίδι, η ομάδα στην DICE φέρνει την ένταση της μάχης με νέους και απροσδόκητους τρόπους. Κάθε μάχη είναι μοναδική και κάθε mode φέρνει τις δικές του προκλήσεις. Από τον τρόπο με τον οποίο θα αλληλεπιδράτε με το περιβάλλον γύρω σας, σε συναρπαστικές single-player ιστορίες, στο επόμενο μεγάλου μεγέθους multiplayer που εκτείνεται σε πολλαπλούς χάρτες και modes.

Αυτό θα είναι ένα βαθύ και πλήρως εξοπλισμένο shooter και ταυτόχρονα μία συνεχής υπηρεσία που θα εξελίσσεται με σημαντικές νέες εμπειρίες για την κοινότητά μας από την ημέρα κυκλοφορίας του. Χτίζοντας πάνω στην επιτυχία του Battlefield 1 και παίρνοντας έμπνευση από τον πυρήνα του DNA της DICE, το νέο παιχνίδι θα εξελίξει το franchise, ενώ παράλληλα θα παραδώσει τις Battlefield στιγμές που έχουν μεγαλώσει την κοινότητά μας.

Το επερχόμενο Battlefield παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη αλλά μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Αν πάρουμε παράδειγμα το παρελθόν, ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στα PS4, Xbox One και PC.