UK Charts: Άλλη μια πρωτιά για το God of War

Συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία ο τίτλος της Sony
08 Μαΐου 2018 09:46
UK Charts: Άλλη μια πρωτιά για το God of War

Τα φρένα έχουν σπάσει για το God of War, το οποίο για άλλη μια εβδομάδα ήταν το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, κερδίζοντας έτσι την κορυφή των UK Charts. Οι πωλήσεις του παιχνιδιού μειώθηκαν στο μισό σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά ο Θεός του Πολέμου μένει με άνεση στην κορυφή. Είναι η πρώτη φορά από το The Last of Us: Remastered του 2014 που κάποιο παιχνίδι της Sony μένει στην κορυφή για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες.

Επιστρέφοντας στο παρόν, έχουμε να κάνουμε με την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 5 Μαΐου και η οποία είχε μόλις μια νέα αξιοσημείωτη retail κυκλοφορία, το Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Η επανακυκλοφορία του εξαιρετικού platformer τίτλου του Wii U για το Nintendo Switch κατάφερε να εξασφαλίσει την δεύτερη θέση των βρετανικών charts. Οι πωλήσεις του Tropical Freeze για την πρώτη του εβδομάδα στην αγορά είναι κατά 53.7% περισσότερες από τις αντίστοιχες πωλήσεις του τίτλου για την πρώτη του εβδομάδα στο Wii U.

Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά τα δέκα παιχνίδια με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που μας πέρασε.

  1. God of War
  2. Donkey Kong Country: Tropical Freeze
  3. Far Cry 5
  4. FIFA 18
  5. Mario Kart 8: Deluxe
  6. LEGO Marvel Super Heroes 2
  7. Fallout 4
  8. PlayerUnknown's Battlegrounds
  9. Star Wars Battlefront II
  10. Super Mario Odyssey