Το Fortnite χρειάζεται περισσότερο skill από το PUBG

Αυτό τουλάχιστον πιστεύει διάσημος streamer
01 Μαΐου 2018 13:06
Το Fortnite χρειάζεται περισσότερο skill από το PUBG

Το PUBG και το Fortnite δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να μάχονται για την πρώτη θέση στο Battle Royale genre. Τα δύο παιχνίδια μπορεί να έχουν τον ίδιο πυρήνα, αλλά το περίβλημά τους είναι τρομερά διαφορετικό με το καθένα να έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά. Χαρακτηριστικά, τα οποία καταλήγουν να προσελκύουν διαφορετικούς παίκτες. Όμως, οι παίκτες εκτός των χαρακτηριστικών θεωρούν πως το PUBG είναι ένα πιο δύσκολο και πιο απαιτητικό παιχνίδι σε σύγκριση με το Fortnite ελέω του ρεαλισμού του. Εδώ και καιρό τα κοινά των δύο παιχνιδιών "τρώγονται" όχι μόνο για το ποιο παιχνίδι είναι καλύτερο, αλλά και για το ποιο είναι το δυσκολότερο.

Την δική του απάντηση αλλά και ταυτόχρονα "φωτιές" έρχεται να ανάψει ο Tyler "Ninja" Blevins, ένας streamer που έχει αφιερώσει απίστευτα πολύ χρόνο και στα δύο παιχνίδια. Όμως η απάντηση που έδωσε κατάφερε να ξεσηκώσει την κοινότητα των δύο παιχνιδιών. Ο νεαρός streamer σε συνέντευξή του δήλωσε πως το "Fortnite σαν παιχνίδι χρειάζεται περισσότερο Skill από το PUBG".

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως το PUBG απαιτεί περισσότερο skill επειδή δεν έχει χτίσιμο. Εδώ ισχύει ακριβώς το αντίθετο.

Φυσικά, ο Blevins εξήγησε και τον λόγο που το πιστεύει.

Αν κάποιος στο PUBG σε δει από μίλια μακριά με ένα x15 scope, μπορεί να κρυφτεί σε ένα κτίριο και να σε σκοτώσει. Δεν είναι δύσκολο να πυροβολήσεις ένα όπλο και να χτυπήσεις κάποιον. Το Gun Skill δεν είναι ποτέ ο κύριος λόγος που κάποιος είναι ταλαντούχος σε ένα παιχνίδια. Είναι κυριολεκτικά η δυνατότητα λήψης αποφάσεων.

Όσον αφορά το χτίσιμο στο Fortnite, ο Blevins πιστεύει πως δεν κάνει το παιχνίδι ευκολότερο, αλλά ίσα-ίσα πιο απαιτητικό.

Το πυροβόλημα δεν είναι το δύσκολο κομμάτι - το χτίσιμο είναι. Θα δείτε πως δεν υπάρχουν και τόσοι ταλαντούχοι παίκτες σε κάθε παιχνίδι, οπότε αν απλά χτίσεις κτίρια μπορείς να κερδίσεις.

Παρά τις παραπάνω δηλώσεις του νεαρού streamer, αυτό δεν σημαίνει πως δεν του αρέσει το PUBG, καθώς έχει αφιερώσει και σε αυτό μπόλικο χρόνο. Εσάς όμως ποια είναι η γνώμη σας; Ποιο από τα δύο παιχνίδια πιστεύετε πως χρειάζεται περισσότερη ικανότητα; Το Fortnite ή το PUBG; Πείτε μας στα σχόλια.

Tags: