Το God of War τίμησε με τον καλύτερο τρόπο το Avengers: Infinity War

Όταν ο Kratos ζήλεψε τον Thanos
01 Μαΐου 2018 10:39
Το God of War τίμησε με τον καλύτερο τρόπο το Avengers: Infinity War

Οι οπαδοί της pop κουλτούρας διανύουν μια ιδιαίτερα καλή περίοδο, αφού μόλις πριν δύο εβδομάδες κυκλοφόρησε το άκρως αναμενόμενο God of War, ενώ πριν λίγες μέρες έκανε το ντεμπούτο του στις κινηματογραφικές αίθουσες το εξίσου αναμενόμενο Avengers: Infinity War. Τόσο το παιχνίδι, όσο και η ταινία κατάφεραν να σπάσουν αξιοσημείωτα ρεκόρ και έχουν μονοπωλήσει στις συζητήσεις το τελευταίο διάστημα.

Όπως ανακάλυψαν μερικοί παίκτες στο God of War subreddit, η Santa Monica φαίνεται πως περίμενε και αυτή το επόμενο Avengers και έτσι έκρυψε στο παιχνίδι της ένα πανέξυπνο μυστικό, αφιερωμένο στην ταινία. Συγκεκριμένα, ο χρήστης του Reddit “moxxxxxi” ανακάλυψε ένα Epic Talisman που μπορεί να φορέσει ο Kratos, το οποίο έχει την ονομασία “The Shattered Gauntlet of Ages”. Σας θυμίζει κάτι; Οι ομοιότητες με το πανίσχυρο γάντι του Thanos γίνονται ξεκάθαρες με τις αναβαθμίσεις που μπορούν να κάνουν οι παίκτες στο γάντι του Kratos. Συγκεκριμένα, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε το γάντι δυνατότερο με τα εξής Enchantments:

  • Andvari’s Soul – Soul Stone
  • Njord’s Temporal Stone – Time Stone
  • Eye of the Outer Realm – Space Stone
  • Ivaldi’s Corrupted Mind – Mind Stone
  • Asgard’s Shard of Existence – Reality Stone
  • Muspelheim Eye of Power – Power Stone

Όπως μπορείτε να δείτε, τα πετράδια που προσπαθεί να συλλέξει ο Thanos στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, αντιστοιχίζονται τέλεια με τα Enchantments που μπορεί να βάλει ο Kratos στο δικό του γάντι. Πρακτικά το εν λόγω Talisman δίνει στον Kratos το δικό του Infinity Gauntlet, περίπου όπως το βλέπουμε στο Avengers: Infinity War!

Μπορείτε να δείτε το ισχυρό όπλο του παιχνιδιού εν δράσει πατώντας εδώ.