Αυτός είναι ο 13χρονος που δεν μπορείτε να κερδίσετε στο Fortnite

Ο Kyle "Mongraal" Jackson και οι απίστευτες ικανότητες του
28 Απριλίου 2018 12:26
Αυτός είναι ο 13χρονος που δεν μπορείτε να κερδίσετε στο Fortnite

Η eSports σκηνή δεν έχει ηλικία. Είναι ένας τομέας όπου για να αναδειχθεί κάποιος gamer, πρώτο και κύριο λόγο έχει το ταλέντο του. Η Team Secret, μία ομάδα γνωστή για την επαγγελματική ομάδα της στο MOBA παιχνίδι Dota 2, μόλις δημιούργησε μία pro ομάδα και για το Fortnite. Το αξιοσημείωτο είναι πως μέσα σε αυτή βρίσκεται ο 13χρονος Kyle "Mongraal" Jackson, ο μικρός παίκτης του παιχνιδιού, του οποίου το ταλέντο όχι μόνο αγγίζει, αλλά μάλιστα ξεπερνά μεγάλα και ξακουστά ονόματα από την επαγγελματική σκηνή του παιχνιδιού.

Ο CEO της ομάδας, John Yao, μιλώντας στο ESPN είπε πως έψαχνε σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική για να βρει τους καλύτερους παίκτες στο Fortnite και ανακάλυψε μία ομάδα τεσσάρων παικτών με τους δύο να είναι από την Νορβηγία, ο ένας από την Λετονία και ο τελευταίος από το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Yao στην συνέχεια ανέφερε πως δεν περίμενε ο παίκτης του Ηνωμένου Βασιλείου να είναι τόσο νέος.

Δεν είχα ιδέα πως ήταν 13 μέχρι να το ακούσω από την ομάδα.

Στην συνέχεια πρόσθεσε:

Όταν όμως κοιτάξαμε κάποια βίντεο για να δούμε το gameplay του, δεν ήταν εμφανές. Αυτό που αναγνώρισα ήταν πόσο ώριμος είναι και ακουγόταν ακριβώς όπως ένας από τους άλλους τύπους.

Ο Jackson ξεκίνησε να παίζει βιντεοπαιχνίδια σε ηλικία 9 ετών και το πρώτο του Battle Royale παιχνίδι του είναι H1Z1, αλλά πέρυσι ξεκίνησε το Fortnite, το οποίο -σύμφωνα με τον ίδιο- "το ερωτεύτηκε".