Πολλοί στην Santa Monica δεν συμφωνούσαν για το μονοκάμερο στο God of War

"Δεν συμφωνούσα με αυτή σου την απόφαση πάνω στο θέμα. Πίστευα πως απλά χάνουμε πολύ χρόνο"
24 Απριλίου 2018 13:21
Πολλοί στην Santa Monica δεν συμφωνούσαν για το μονοκάμερο στο God of War

Ο Cory Barlog είχε θέσει ως όραμα ή καλύτερα, όνειρο, μία κάμερα που θα ακολουθεί πάντα τον Kratos στο νέο God of War. Αυτή η "one-shot" τακτική χρησιμοποιείται συνήθως σε μεγάλες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, επομένως για την ενσωμάτωση της στο παιχνίδι ήταν κάτι το οποίο η ομάδα ζορίστηκε πάρα πολύ και να το καταφέρει, αλλά και να πιστέψει σε αυτό. "Έπρεπε να πιστέψουν αυτά που τους έλεγα", είπε ο Cory Barlog στο Polygon.

"Κοιτάξτε θα πάρετε μία αίσθηση αμεσότητας και σύνδεσης με τους χαρακτήρες, μία αδιάκοπη αίσθηση στην περιπέτεια που δεν μπορείτε να πάρετε με κανέναν άλλο τρόπο".

Τελικά όμως η απόφαση του Cory Barlog να συνεχίσει να πιστεύει στο όραμα του αποδείχθηκε όχι μόνο σωστή, αλλά καταπληκτική, καθώς το μονοκάμερο του παιχνιδιού μεταμορφώνει μοναδικά την εμπειρία σας με το νέο God of War.

"40% της ομάδας με πλησίασε μόλις ολοκληρώσαμε το παιχνίδι και το έπαιξαν και τελικά...είπαν "α, εντάξει, το κατάλαβα. Δεν συμφωνούσα με αυτή σου την απόφαση πάνω στο θέμα. Πίστευα πως απλά χάνουμε πολύ χρόνο. Δεν θέλω να το ξανακάνω, αλλά τώρα που παίζω το κατάλαβα. ΟΚ, αυτό είναι τρομερό. Έτσι πρέπει να κάνουμε τα πράγματα από εδώ και πέρα".

Το God of War κυκλοφορεί αποκλειστικά για το PlayStation 4. Το Review μας θα το βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.