E3 2018: Η THQ Nordic θα απουσιάζει επειδή θα βλέπει ποδόσφαιρο και θα πίνει μπύρες

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωσή της
15 Απριλίου 2018 00:47
E3 2018: Η THQ Nordic θα απουσιάζει επειδή θα βλέπει ποδόσφαιρο και θα πίνει μπύρες

Η ημερομηνία διεξαγωγής της E3 2018 συμπίπτει σχεδόν με το Παγκόσμιο Κύπελο Ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί επίσης φέτος το καλοκαίρι. Η THQ Nordic αποφάσισε, λοιπόν, να μην μπει στην αγχωτική διαδικασία  μια παρουσίασης στην μεγάλη έκθεση, έτσι ώστε το προσωπικό της να μπορέσει να απολαύσει μια παγωμένη μπύρα και το Παγκόσμιο Κύπελο. Μπορεί να ακούγεται σαν φάρσα, αλλά δεν είναι. Παρακάτω ακολουθεί ένα σχετικό απόσπασμα από την επίσημη σελίδα της εταιρίας.

It is with great regret that we at THQ Nordic must report that we will be unable to miss a single moment of this great sporting event. Therefore, we will be forced to stay in our lovely Viennese beer gardens, blowing the froth off a couple, watching football and one or two cool press conferences on Twitch (looking at you, Devolver) instead of rocking it ourselves.

Τελικά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Αύγουστο και την Gamescom για να δούμε περισσότερα από το Darksiders 3, το Biomutant και τα άλλα projects που μας ετοιμάζει η εταιρία από την Αυστρία. Παρά την απουσία της THQ Nordic, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για πλήρης κάλυψη της E3 2018.

Tags: