Νέο Donkey Kong παιχνίδι από την Nintendo;

Post από την εταιρία "ανάβει" φωτιές
02 Απριλίου 2018 12:59
Νέο Donkey Kong παιχνίδι από την Nintendo;

Η βιβλιοθήκη παιχνιδιών του Nintendo Switch περιλαμβάνει ήδη μία καλή λίστα με μοναδικούς αποκλειστικούς τίτλους που καλύπτουν σχεδόν όλα τα γούστα των παικτών. Αυτό που λείπει όμως από την κονσόλα υβρίδιο είναι ένα νέο Donkey Kong παιχνίδι. Μία περίεργη δημοσίευση πραγματοποίησε η Nintendo της Ιταλίας, όπου κάνει tease για ένα νέο παιχνίδι με μία φιγούρα που μοιάζει ακριβώς σαν τον διάσημο πιθηκόμορφο χαρακτήρα. Και όχι μόνο αυτό. Το tease είχε ως περιγραφή "Δεν υπάρχει δύο χωρίς τρία".

Αυτό, μεταφράζει σε δύο πράγματα. Ένα είναι πως η εταιρία όντως αναπτύσσει ένα νέο Donkey Kong παιχνίδι και ίσως στην Ε3 2018 μας περιμένουν περισσότερες εκπλήξεις από όσες νομίζαμε, ή δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Περιέργως, η εν λόγω δημοσίευση πλέον αποτελεί παρελθόν, καθώς αφαιρέθηκε από την ίδια την Nintendo, γεγονός που κινεί ακόμη περισσότερες υποψίες.

Τέλος, η εταιρία ανακοίνωσε πως το Donkey Kong: Tropical Freeze θα εμπλουτίσει την βιβλιοθήκη παιχνιδιών του Nintendo Switch. Αυτή η κίνηση της εταιρίας αποτελεί το "κερασάκι στην τούρτα" για κάποιους, καθώς πιστεύουν πως ο Ιαπωνικός κολοσσός προσπαθεί να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον fans και μη για το ιστορικό franchise.