Το Cyberpunk 2077 θα έχει έναν φοβερά προηγμένο τεχνολογικό τομέα

Και υπόσχεται μία αυθεντική story-driven εμπειρία επιπέδου Witcher 3
22 Μαρτίου 2018 12:40
Το Cyberpunk 2077 θα έχει έναν φοβερά προηγμένο τεχνολογικό τομέα

Χθες, σας μεταφέραμε σε σχετική είδηση πως η CD Projekt Red άνοιξε ένα νέο στούντιο που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του Cyberpunk 2077. Σήμερα και για ακόμη μία φορά, το επερχόμενο παιχνίδι της εταιρίας βρίσκεται στο κέντρο του ίντερνετ. Στα πλαίσια της οικονομικής παρουσίασης της εταιρίας για το οικονομικό έτος 2017, ο πρόεδρος Adam Kiciński παρά την άρνηση του να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι, κατέληξε να μιλά για αυτό.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως το Cyberpunk 2077 θα είναι πολύ προηγμένο στον τεχνολογικό του τομέα. Το παιχνίδι αναπτύσσεται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μπορεί να εκμεταλλευτεί "το μελλοντικό και πολύ δυνατό hardware". Συνεχίζοντας ο πρόεδρος της εταιρίας επιβεβαίωσε πως στο παιχνίδι, ο παίκτης θα μπορεί να δημιουργήσει τον δικό του χαρακτήρα και να επιλέξει ανάμεσα από διάφορα classes. Στο θέμα του multiplayer, πρώτα, ο Kiciński υποσχέθηκε πως η εταιρία θα παραδώσει μία τεράστια story-driven single-player εμπειρία, όπως και με το The Witcher 3. Ύστερα, παρόλο που δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, δεν ήταν και αρνητικός για το αν τίτλος μπορεί να φέρει και multiplayer τομέα.

Τέλος, ο πρόεδρος ερωτήθηκε αν η CD Projekt Red σκέφτεται καθόλου το Battle Royale genre για το Cyberpunk 2077. Η απάντηση του προέδρου ήταν αόριστη, επισημαίνοντας πως η εταιρία αυτή την στιγμή σκέφτεται τα πάντα και για αυτό δεν μπορούν να μοιραστούν περισσότερα για το παιχνίδι. Το μόνο που υπόσχονται, είναι πως η single-player εμπειρία που θα ζήσει ο παίκτης θα είναι μοναδική, χωρίς microtransactions ή κάποιου είδους κρυφής πληρωμής.

Το Cyberpunk 2077 βρίσκεται υπό ανάπτυξη για το PC. Ακολουθεί το βίντεο με την παρουσίαση των οικονομικών της εταιρίας.