Το επόμενο παιχνίδι της Bluepoint είναι ξανά remake

Που θα είναι ακόμη μεγαλύτερης κλίμακας από το Shadow of the Colossus
12 Μαρτίου 2018 14:37
Το επόμενο παιχνίδι της Bluepoint είναι ξανά remake

Οι μάστερς των remasters, Bluepoint Games, πρόσφατα κυκλοφόρησαν το PS4 remake του Shadow of the Colossus, ακούγοντας διθυραμβικά σχόλια τόσο από τους κριτικούς όσο και από τους gamers. Πλέον η ομάδα ετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι της και ήδη μάθαμε πως πρόκειται για ένα ακόμα remake.

Μιλώντας στο Digital Foundry, ο πρόεδρος της Bluepoint, Marco Thrush, ρωτήθηκε αν τα νέα μέλη που πλαισιώνουν την art ομάδα του στούντιο και ήρθαν με αφορμή την δημιουργία του Shadow of the Colossus θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη ενός ολοκαίνουργιου τίτλου αμέσως μετά. Ο Thrush απάντησε χαρακτηριστικά:

Λοιπόν, θα μπορούσαμε, αλλά κάνουμε άλλο ένα remake. Αυτό το project μας χρησίμευσε ως ένα σπουδαίο σημείο για την ανάπτυξη της art ομάδας μας σε στάδιο όπου μπορούμε πλέον να αναλάβουμε ένα πλήρες AAA παιχνίδι με μεγάλης κλίμακας εικαστικό περιεχόμενο. Τώρα λοιπόν το επόμενο βήμα μας είναι να βελτιώσουμε το art pipeline μας, να βελτιώσουμε την μηχανή μας, να βελτιώσουμε τη ροή εργασίας για τους καλλιτέχνες μας, να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο στην πλευρά της τέχνης για να χειριστούμε το επόμενο project μας, επειδή είναι λίγο μεγαλύτερο. Και η επόμενη μας εστίαση είναι, λοιπόν, να δουλέψουμε στο σχεδιασμό και να προσθέσουμε νέα πράγματα για να φτάσουμε στο επόμενο remake, γιατί τώρα αυτό πρέπει να είναι το μοναδικό μας επίκεντρο να διασφαλίσουμε ότι αφιερώνουμε τον απαραίτητο χρόνο, καθώς όλοι οι υπόλοιποι είναι ήδη σε ένα επίπεδο όπου μπορούμε να αποδώσουμε.

Εικασίες θέλουν το project αυτό να είναι το πολυσυζητημένο Demon’s Souls remaster. Εσείς τι πιστεύετε; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.