Φήμη: Το Battlefield V θα ακολουθήσει το Call of Duty στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο 

Νέα διαρροή αποκαλύπτει τα σχέδια της EA

Φήμη: Το Battlefield V θα ακολουθήσει το Call of Duty στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Σύμφωνα με έμπιστες πηγές που επικαλείται το γνωστό μέσο του χώρου VentureBeat, η σειρά Battlefield ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο έπειτα από πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα, το Battlefield V θα είναι το πρώτο κεφάλαιο που θα μεταφέρει την δράση στον Β’ Παγκόσμιο, μετά το Battlefield 1943 του 2009.

Η EA και η ομάδα ανάπτυξης των Battlefield, DICE, κατέστρωσαν αυτή τη στρατηγική αρκετά χρόνια πριν. Πήραν την απόφαση να απομακρυνθούν από το μοντέρνα και τα μελλοντικά περιβάλλοντα, επιστρέφοντας στο παρελθόν. Ωστόσο, οι εταιρίες δεν ήθελαν να κάψουν το χαρτί του Β’ Παγκοσμίου αμέσως και έτσι γεννήθηκε το Battlefield 1 που μας μετέφερε στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Για την ιστορία, το Battlefiled 1 ήταν τεράστια επιτυχία για την EA , αφού σημείωσε γρηγορότερες πωλήσεις από το Battlefield 4 και μέχρι τον Δεκέμβριο ξεπέρασε τους 25 εκατομμύρια παίκτες. Η gaming κοινότητα δείχνει ενθουσιασμένη με την επιστροφή στον Β’ Παγκόσμιο, αφού και το Call of Duty: WWII ήταν το παιχνίδι της σειράς με τις περισσότερες πωλήσεις, μετά την κορύφωση του franchise με το Black Ops II το 2012.

Αξίζει να σημειωθεί πως το δημοσίευμα του VentureBeat τονίζει ότι οι φήμες σχετικά με το Battlefield: Bad Company 3 δεν ισχύουν. Η DICE ακούει το feedback της κοινότητας, αλλά θα περάσει καιρός ακόμα μέχρι να μεταφερθούμε στον πόλεμο του Βιετνάμ.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την σειρά Battlefield και το επόμενο κεφάλαιό της μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

6 comment(s)